Djevojka iz Vojvodine udala se za mladića koji je preminuo prije dvije godine

djevojka, udaja, Vojvodina
Ona se, naime, odjenula u vjenčanicu i održala malu svadbu s lutkom koja je bila mladoženja umjesto njezinog pokojnog dečka Igora. On je zbog problema sa srcem preminuo 2011. u dobi od 29 godina, a Sanja je svadbu održala kao dokaz velike ljubavi prema Igoru, ali i kako bi promovirala knjigu koju je o njihovom odnosu napisala.

"Kako skupiti hrabrost i napraviti vjenčanje bez prisustva voljene osobe? Obući se u bijelo i stati sam pred oltar, bez prisustva matičara? Ta hrabrost se zove ljubav, borba za osobu koja više ne postoji na ovoj zemlji, a ipak se voli do kostiju", ispričala je za Alo! i dodala: "Upoznali smo se na ulici 2009. godine, kada sam ga slučajno zakačila torbom u prolazu. Kao na filmu, tako je sve počelo i kod nas. Trebalo mu je dosta vremena da dopre do mene, jer sam bila povučena i uvijek u nekom svom svijetu. Rekao mi je kasnije da je znao čim me je vidio da sam ja ta o kojoj je maštao".

"Zajedno smo bili skoro dvije godine. Planirali smo čitav život provesti zajedno. Planirali smo zaruke, vjenčanje... Znala sam da je on moj princ, ali ni u najgorim noćnim morama nisam mogla zamisliti da će me tako brzo napustiti", ispričala je ova djevojka koja je još u vrijeme njihova zajedničkog života počela pisati knjigu "Ingvarr" koju je sad njemu posvetila.

Svadba je održana 28. listopada, a na njoj je bilo sve onako kako su oni zamišljali, tvrdi Sanja, unatoč tomu što je umjesto veselja bilo prisutno puno tuge: "Bilo je jako dirljivo. Moja obitelj je bila obučena u crno. Sve sam tradicije ispoštovala, osim bacanja buketa, jer nisam željela nikome proslijediti svoju nesreću u ruke. Čitavu večer svirala je gitara".

Ipak, na lažnom vjenčanju nisu se pojavili Igorovi roditelji: "Nisu mogli u tome sudjelovati, previše je bilo bolno za njih, poštujem to. Ni moj otac nije mogao sudjelovati, bolno je bilo i za njega".