Dječak iz Mostara u šoku nakon što je u Splitu vidio dvoranu s više od jedne tribine

dvorana

Brojni navijači pristizali su iz svih krajeva, a samim time i Mostara čije boje brane Marino Marić i Igor Karačić.

Mostarac Zdravko jedan je od onih koji je sa ženom i devetogodišnjim Lukom krenuo na susret Hrvatska - Švedska: "Luka inače trenira rukomet u Mostaru tako da smo navikli na posjet dvorani na Bijelom Brijegu. Ipak, ovdje u Splitu nas je zadesio pravi šok", krenuo je s pričom Zdravko te nastavio: "Pokušali smo primijeniti praksu odlaska na treninge i utakmice u dvorani na Bijelom Brijegu. Ponijeli smo kišobran, ali su nam ulazu rekli da ova dvorana ne prokišnjava. Tu sam odmah vidio da nešto nije u redu. Zaboga zar su ljudi tako napredni?", pita se otac devetogodišnjeg Luke.

Standardnu barijeru su prošli. Ušli su u i sjeli u dvoranu oko 18:15 tik pred početak ogleda Island - Srbija: "Morao sam skoknuti nešto do auta. Namignuo sam redaru kao da ću se vratiti pa da me upamti, ali nije prošlo. Ništa nije bilo kao u Mostaru. Htjeli smo da nas fotograf uhvati na tribinama, ali nije bilo Ice ni Cibosa na moje veliko iznenađenje".

Ipak, najveći šok je uslijedio kada je naknadno devetogodišnji Luka ušao u Spaladium Arenu s majkom Snježanom: "Kad je vidio da dvorana ima tribine s četiri strane i da ne pušta vodu iza golova, samo se izvrnuo. Na sreću, ljubazno osoblje je odmah skočilo u pomoć i malo smo ga posuli vodom i kokicama. Istina, možda je ovo bio prevelik šok za njega. Navikao se na jednu tribinu i zid s druge strane s reklamama. Možda smo i mi pogriješili. Trebali smo ga ranije odvesti u Ljubuški da prvo vidi dvoranu s dvije tribine pa onda na Pecaru i evo u Split. Ovo je bio nagli prijelaz za njega", dovršio je Zdravko.

Kako doznajemo, dječak je sada u dobrom stanju i oporavlja se kući uz TV prijenos rukometnog prvenstva koji za vrijeme napada prikazuje samo jednu tribinu dvorane.

erogag.com