Direktor ugledne kompanije svim zaposlenicima poslao sliku mrtve pijane kolegice

slika, pijana, direktor
Pritom je izrazio u emailu svoje razočaranje zbog sramotnog prizora.

Na fotografiji žena leži onesviještena u zgradi u kojoj joj tvrtka pruža smještaj, a navodno je snimljena nakon noćnog provoda s prijateljima u Dohi. Nije poznato tko je snimio fotografiju.

Rossen Dimitrov, potpredsjednik Qatar Airwaysa, u emailu je napisao:

- Pogledajte fotografiju stjuardese nakon što se mrtva pijana vratila u svoj stan. Ostavili su je na ulazu u zgradu gdje je zaspala. Bila je ondje sve dok je drugi članovi osoblja nisu pronašli i odnijeli do njezina stana.

- Posramljen sam i uznemiren zbog ovakvog ponašanja stalnog zaposlenika naše tvrtke, odrasle osobe koja u tvrtki radi već devet godina.

- Kako uopće možemo promijeniti pravila ako se ne ponašamo kao zreli pojedinci. Jako sam razočaran, napisao je Dimitrov.

Alkohol je u Kataru, inače, zabranjen, ali toči se u rijetkim barovima za strance te elitnim hotelima. Tko nakon konzumacije alkohola sjedne u auto i naleti na policiju, riskira izgon iz zemlje. Pijanstvo na javnom mjestu također se smatra prekršajem. Stranci koji ondje žive mogu kupovati alkohol, ali je procedura za to vrlo komplicirana. Zabranjeno je uvoziti alkohol prodavati ga ili nuditi muslimanima u Kataru.

jutarnji list