Datum rođenja određuje vašu osobnost

Datum rođenja određuje vašu osobnost

Svi jako dobro znamo za horoskopske znakove i znamo određene karakteristike pojedinih znakova. No, jeste li znali da numerološki gledano vaše osobine ovise i o samom datumu rođenja. No, da ne duljimo, sve što trebate učiniti je naći datum svojeg rođenja te zbrojiti sve brojeve datuma. Na primjer, ako ste rođeni 15.5.1982.g. zbroj znamenki iznosi 1+5+5+1+9+8+2= 31. Sada zbrojite brojke dobivene iz rezultata 3+1=4. Mi smo se iznenadili koliko su karakteristike točne. Brojke nikada ne lažu! Donosimo 1. dio.

Broj 1

Broj jedan (1) daje vam veliku moć volje i samopouzdanja, zbog čega možete razvijati originalan pristup različitim aktivnostima kroz život. Možete puno postići u životu ako se potrudite i razvijete ono u čemu ste posebni i najbolji. Prilično ste osjećajna osoba, no vaši osjećaji često ostaju zatomljeni i potisnuti, zbog određenih utjecaja izvana.

Broj 2

Vrlo ste topla i osjećajna osoba, koja neprestano traži ljubav i privrženost. Vrlo lako stječete nove prijatelje i poznanstva. Iako, to sami nećete priznati, okolina može lako utjecati na vas i vaše mišljenje. Skloni ste čestim promjenama raspoloženja i depresiji, što vrlo brzo može izazvati tjeskobu i nemir.

Broj 3

Vi ste osoba koja ima jako mnogo energije i puna je životne vitalnosti, što vam omogućuje da se vrlo brzo oporavite od svih životnih nedaća, bilo fizičkih ili psihičkih. Vrlo ste nemirna osoba, pomalo egocentrična, ali zbog toga uvijek ostavljate dobar prvi dojam. Ponekad ste i previše osjećajni.

Broj 4

Vrlo ste dobri organizator i menadžer u čemu vam pomaže velika samodisciplina. Također ste vrlo iskreni i pošteni u svojem poslu. Svoje osjećaje vrlo lako potiskujete, pa zbog toga ih ponekad vrlo teško pokazujete, a kad ih i pokazujete to je često na jedan hladan i suzdržan način.

Broj 5

Vaša je životna misija je rad s ljudima i pronalazak zadovoljstva u tome. Vrlo ste talentirani i svestrani te vrlo lako prenosite svoje ideje na druge osobe oko sebe. S vremena na vrijeme treba vam promjena, no vi ste vrlo prilagodljiva osoba. Imate tendenciju izbjegavati obaveze.

Broj 6

Vrlo ste odgovorna osoba, puna razumijevanja i svakome od pomoći. Otvoreni ste i iskreni sa svima, i vrlo brižni prema obitelji i prijateljima. Velikodušni ste i ljudi znaju da ćete uvijek biti tu kad im zatrebate. Čak zapostavljate svoje probleme da bi pomogli drugim ljudima.

Broj 7

Zbog svojeg perfekcionizma, vi ste jedna jedinstvena individua. Vaš um vrlo dobro radi duboke mentalne analize i racionalizacije. Vrlo ste intuitivni i osjetljivi i zbog toga trebate slijediti svoje instinkte. Naredbe ne primate baš najbolje, pa je zbog toga najbolje da radite sami ili da ste vi onaj koji izdaje naredbe. Tvrdoglavi ste i egocentrik.

Broj 8

Imate vrlo izražen osjećaj za posao, te ste vrlo dobri u strateškom planiranju. Vi ste osoba koja jednostavno mora pokušati započeti vlastiti posao, jer imate veliku potrebu za kontrolom. Posebno ste pouzdani što se tiče rukovođenja novca. Pomalo ste idealista i imate potencijala za privređivanje novca.

Broj 9

Za vas se može reći da ste idealista i dobri samaritanac. Osoba ste koja vrlo lako radi s ljudima zato jer ste širokoumni, tolerantni i srdačni. Vrlo ste empatični na potrebe drugih. Osjećajni ste te se zbog toga vrlo često nađete u nekim dramatičnim situacijama.

Broj 10
Neovisna ste osoba i puna energije, samopouzdanja i snage. Ambiciozni ste i uvijek morate imati priliku u potpunosti pokazati sve što možete.
No, vaša želja za visokim ciljevima može vam odvratiti pozornost od malih stvari u životu, koje su ponekad vrlo važne. Vrlo ste dominantna osoba, a prave osjećaje često potiskujete.

Broj 11

Vi ste sanjar i idealist, no isto tako imate veliku moć uvjeravanja, što često koristite u svoju korist. U vama je izražena jaka spiritualna snaga te ste vrlo intuitivni. Iako ste vrlo dobra osoba, imate potrebnu za analiziranjem osoba i postupaka, što vam može odmoći u poslovnom svijetu.

Broj 12

Vitalna ste osoba koja kroz život vrlo lako i brzo prebrodi sve poteškoće. Nemirna ste duha i egocentrična osoba. Vrlo ste dobri u izražavanju, pa vam javni govori, pisanje i razgovor dobro leže. Praktični ste i racionalni, usprkos tendenciji za nepromišljene postupke. Ponekad pokazujete stranu koja je i previše osjećajna.

Broj 13

Imate sposobnost dominacije nad drugim ljudima što vam daje prednost u menadžerskim i organizacijskim poslovima. Iskreni ste i pošteni, no ponekad vam nedostaje samodiscipline i odgovornosti. Često potiskujete svoje osjećaje, a vaša netolerancija može biti vrlo iritantna.

Broj 14

Vi ste osoba koja voli promjene. Putovanja su vaš najveći izazov. Dok neko vrijeme ne putujete, vi se ne osjećate živima, što će u vama s vremena na vrijeme izazvati pobunu. Svestrani ste i talentirani, a u poslu će vam još pomoći prilagodljivost i maštovitost.

Broj 15

Vrlo ste privrženi domu, obitelji i prijateljima, a zbog toga ćete biti vrlo dobar roditelj, partner i učitelj. Odgovorna ste i sposobna osoba i volite harmoniju u svojem okruženju. Skloni ste istraživanju i znanosti. Vrlo ste velikodušna osoba, no ponekad vam vaša tvrdoglavost može zasmetati.

izvor: zena.hr

(vam