Danas počinje Božićni sajam na platou park & Shop-a na Tromeđi

Park & Shop

Posjetiteljima će ovo biti odlična prilika za najpovoljniju kupovinu blagdanskih  poklona, prirodne kozmetike, šarenih ukrasa, rukotvorina, predmeta izrađenih od drveta, suhomesnatih proizvoda, vina, sireva,domaćih uštipaka, maslinova ulja, te medarskih proizvoda.Ljubitelji toplih napitaka uživati će u okusima Podravka čajeva svaki dan nakon 16 sati.

Najmlađe posjetitelje sajma razveselit će  bogati zabavni program-mađioničarska predstava, facepainting, modeliranje balonima, kreativne radionice, a malo starije-večernje svirke uživo.

Zabavni program će dodatno obogatiti i zbor Prijatelji iz Čitluka, a mališani će svakodnevno imati priliku družiti se i fotografirati  sa  Djedom Božićnjakom i medvjedićem Linom.

Ova sajamska manifestacija koja će se moći posjetiti svaki dan od 13 do 21 sat, završiti će na Badnjak humanitarnom akcijom prodaje kuhanog vina u kojoj će jedan od najboljih tenisača svijeta Ivan Dodig i pjevačica Pamela Ramljak, nastojati prikupiti što više novaca  za Udrugu "Marija vrata nebeska-obiteljski centar papa Ivan Pavao II. na Vionici, koja skrbi o nezbrinutoj djeci.

Budite i vi dio ovog prekrasnog događaja i razveselite sebe i druge.

Sponzor sajma je HT Eronet, a zabavnog programa  Podravka.

Sponzorirani članak!