Cura iz Rusije prodala djevičanstvo za 40.000 KM

seksi predmeti, tange, korzet, ruskinja, nevinost, prodaja, seksualne fantazije, seksualne navike, za žene i muškarce, seks, ovisnost o seksu, Masturbacija , seks prakticiranje, more, dečko, internet, nevinost
Zainteresiranima je ponudila da se nađu u hotelu u Krasnojarsku, ali tražila je plaćanje unaprijed. Obećala je i liječničku potvrdu da je nevina.
- Hitno mi treba novac pa prodajem najdragocjeniju stvar koju imam. Spremna sam se upoznati sa svima koji su zainteresirani. Čak i sutra i svakako se podrazumijeva da kupac ima pravo provjeriti moju nevinost. Mogu doći u hotel sa zdravstvenim papirima. Došla bih u pratnji još jedne osobe koja bi uzela novac. Za ovu kupovinu primam samo gotovinu - stajalo je dalje u oglasu.

Neki ruski mediji pišu da je našla "kupca'" koji joj je iskeširao 100.000 rubalja (oko 40.000 KM). Policija neće istraživati slučaj jer Shatuniha nije prekršila niti jedan zakon.

Kako piše Siberian Times ova ista djevojka je u travnju 2013. nudila nevinost na jednoj drugoj web stranici. Pisala je kako je uzbuđena što će navršiti 18 godina te da nema loše navike i da dobro izgleda.