Cura iz noćne more: Ostavljena zubarka bivšem dečku povadila sve zube!

Poljakinja je bivšem partneru dala veliku dozu sedativa, a zatim mu je povadila sve zube. Nesretnog čovjeka je nakon ovog događaja napustila i sadašnja djevojka.

Samo nekoliko dana nakon raskida, u ordinaciju Ane Mekovijak (34) došao je njen bivši momak Marek Olzevski (45) koji se žalio na zubobolju. Uvjeravajući ga da će brzo riješiti problem, zubarka mu je dala toliku dozu anestezije da se momentalno onesvjestio.

Zatim je pažljivo, jedan po jedan, izvadila sve njegove zube, a kada se probudio priopćila mu je da je došlo do komplikacija i da bi trebalo da posjeti specijalistu. “Trudila sam se da budem profesionalna i da obuzdam emocije, ali onda sam se sjetila kakav je on skot”, izjavila je Ana pred sudom.

“Kada sam se probudio glava mi je bila umotana u zavoj i nisam mogao da osjetim nijedan svoj zub. Mislio sam da je to zbog anestezije, ali kada sam pogledao u ogledalo shvatio sam da mi je gadura povadila zube”, rekao je Olzevski. Poljak je ostao ne samo bez zuba, nego i bez nove djevojke, koja ga je napustila ubrzo nakon incidenta. Ako Ana Mekovijak bude proglašena krivom, mogla bi da dobije tri godine zatvora.

Izvor: Blic