Cirkus Colorado: Brzi odustao od kandidature za gradonačelnika Mostara

brzi, Mostar, gradonačelnik
Ljudi su željni promjena i boljeg života u ovom gradu. Imao sam namjeru okupiti dobar tim iz cijelog Mostara, s obje strane Neretve koji bi radio za ovaj grad. Odluka o odustajanju od kandidature za gradonačelnika ne znači da se nekad, kad za to budu bolji uvjeti, opet neću kandidirati", rekao je Brzi za Dnevni list.

Dodao je kako ima dosta planova, ali i obveza, posebno u predstojećim ljetnim mjesecima. Još je jednom izrazio ogorčenje ukupnom situacijom u Mostaru okrivljujući političare koji svjesno opstruiraju svaku mogućnost normalizacije odnosa i prilika u gradu na Neretvi. Razgovor je Brzi zaključio u svom stilu, ne zaboravljajući jedno od najzanimljivijih obećanja koje je dao kada je odlučio kandidirati se za gradonačelnika.

"I dalje ostajem pri tom obećanju, ako se nekad u budućnosti kandidiram, srezao bih plaće. Ja bih kao gradonačelnik imao 1000 maraka, a moji suradnici dvostruko više", zaključio je Brzi uz napomenu kako to ništa nije čudno, kad, primjerice, kako je naveo, novi predsjednik Francuske najavljuje smanjenje plaća za 30 posto.