Cijene najluksuznijih i najljepših kuća koje nudi Istra i Dalmacija

burza.ba, Dalmacija, kuća, Hrvatska zemlja, jadran, prodaja, prodaja kuće

U ponudi besplatnog oglasnika Burza.ba nalazi se 35 tisuća kuća, a u Dalmaciji se prodaje gotovo šest i pol tisuća kuća. Cijenje variraju oko desetak tisuća eura za nekretnine koje zahtijevaju ozbiljnu renovaciju pa sve do milijun eura za sve luksuzne vile od kojih Vam zastaje dah.

Ovo su najljepše i najluksuznije kuće koje možete pronaći u Istri i Dalmaciji.

KAMENA KUĆA U OKOLINI MOTOVUNA

burza.ba,Dalmacija,kuća,Hrvatska,jadran,prodaja,prodaja kuće

Luksuzna kuća koja je smještena u Istri u okolici Motovuna na mirnoj je lokaciji i okružena je prekrasnom prirodom. Kuća je velika 120 četvornih metara, koja ima bazen, četiri spavaće sobe. Kuća je jedinstvena i posebna jedna od najljepših spojeva suvremene i tradicionalne arhitekture.

Cijena kuće iznosi 720.000 KM. Sve o kući možete pogledati na besplatnom servisu Burza.ba.

KUĆA SA BAZENOM U POREČU

burza.ba,Dalmacija,kuća,Hrvatska,jadran,prodaja,prodaja kuće

Kuća s bazenom u predivnom Poreču na mirnoj lokaciji. Površina kuće iznosi 95 četvornih metara , opremljena je modernom arhitekturom s velikim bazenom i tri spavaće sobe. Kuća je klimatizirana i ograđena je okućnicom. Kuća u cvijeću s vrtom je nešto najbolje što Vam treba da se odmorite ovog ljeta.

Cijena kuće je 500.000 KM. Sve o kući možete pogledati na besplatnom servisu Burza.ba.

IDILIČNA SAMOSTOJEĆA KUĆA

burza.ba,Dalmacija,kuća,Hrvatska,jadran,prodaja,prodaja kuće

Predivna kuća koja se nalazi u okolici Zadra s prekrasnom i netaknutom prirodom. Kuća je novogradnja, površine cca 273 četvornih metara s dva kata, kuća koja ima više od osam soba. Jedna prelijepa kuća koja je izgrađena u modernom stilu, a tako funkcionalna. Kuća se prodaje za 920.000 KM.

Više o kući možete saznati na besplatnom servisu Burza.ba.

KAMENA KUĆA BLIZU MORA

burza.ba,Dalmacija,kuća,Hrvatska,jadran,prodaja,prodaja kuće

Kamena kuća koja se nalazi u Kaštelama blizu Splita, ali i blizu mora na mirnoj lokaciji od gradske gužve. Kuća je autentična, renovirana i izrađena od kamena. Kuća je velika 235 četvornih metara, ima dva kata i četiri spavaće sobe. Ova kuća je pravi raj za jednu obitelj koja želi da se odmori od svojih briga i obaveza u životu. Kuću možete kupiti za 450.000 KM.

Više o kući možete pogledati na besplatnom servisu Burza.ba.

ATRAKTIVNA KUĆA U POREČU

burza.ba,Dalmacija,kuća,Hrvatska,jadran,prodaja,prodaja kuće

Kuća koja se nalazi u okolici Poreča koja je udaljena 4 kilometra od centra. Kuća je atraktivna sama po svom izgledu, malo je udaljena od grada i gradske gužve. S prekrasnom prirodom koja je okružuje. Kuća je velika 180 četvornih metara s dva kata i velikim bazenom. Kuće je izgrađena u modernom stilu i visokofunkcionalnom tehnologijom. Cijena kuće je 700.000KM.

Više o ovoj predivnoj kući možete saznati na besplatnom servisu Burza.ba.

hercegovina.info