Chuck Norris je sad stvarno ljut: Usudili su se 'travu' nazvati Chuck Norris

Ni pod kojim uvjetima moj klijent ne bi odobrio upotrebu svog imena za ovakve svrhe, iznenadio se kad je čuo za to, rekao je glumčev glasnogovornik.

Chuck Norris (70) nedavno je službeno proglašen počasnim teksaškim rendžerom i dobio je zlatnu zvijezdu koja mu jamči status čuvara zakona. Kao takvom, dužnost mu je boriti se protiv svega ilegalnog, a 'trava' u Teksasu još nije legalizirana. Stoga se Chucku nije svidjelo što je jedna trgovina marihuanom u Los Angelesu posebnu vrstu indijske konoplje koju prodaju svojim mušterijama nazvala 'Chuck Norris' Black and Blue Dream'. Marihuana je, tvrde oni koji su je probali, izrazito jaka i 'udara u glavu', baš kao što to u televizijskoj seriji 'Walker, teksaški rendžer' radi Chuck.

Najbrutalnijeg čuvara javnog reda i mira nitko nije kontaktirao kako bi ga pitali želi li da jedan opijat široke upotrebe nosi njegovo ime. Još nije odlučio hoće li tužiti trgovinu za nedopušteno korištenje njegova poznatog imena pa njenim vlasnicima ne preostaje ništa drugo nego da čekaju. Prije tri godine tužio je izdavačku kuću Penguin koja je skupila popis 'činjenica' o njemu koje od 2005. kruže internetom i objavila ih u knjizi pod naslovom 'Istina o Chucku Norrisu: 400 činjenica o najvećem svjetskom čovjeku'. Smatrao je da ga neke od 'činjenica' prikazuju kao rasista, nasilnika i nekoga tko se bavi ilegalnim radnjama. Što li će tek reći o nazivanju droge njegovim imenom...
Neke od 'činjenica' o Chucku Norrisu

1. Kada kažete da nitko nije savršen Chuck Norris se nađe osobno uvrijeđen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

2. Najbrži put do čovjekova srca je pomoću šake Chucka Norrisa.

3.Suze Chucka Norrisa liječe rak. Šteta što on nikada nije zaplakao.

4. Chuck Norris često donira krv Crvenom Križu. Ali nikada svoju.

5. Ako vidiš Chucka Norrisa, on vidi tebe. Ako ne vidiš Chucka Norrisa, možda te samo nekoliko sekundi dijeli od smrti.

6. Sarme se uvijaju same kada vide Chuck Norrisa

7. Pogledajte što Google kaže kad tražite Chucka Norrisa: www.nochucknorris.com

izvor: 24sata.hr