Čapljinac osvojio putovanje u Milano za dvije osobe

Čapljinac osvojio putovanje u Milano za dvije osobe

"Svakodnevno osluškujemo potrebe naših korisnika, kojih je u BiH sve više te nastojimo nagraditi njihovu vjernost", istaknula je Lejla Dizdarević, direktorica marketinga Intesa Sanpaolo Carda BH, koja je sretnim dobitnicima uručila nagrade.

Prva nagrada od pet tisuća konvertibilnih maraka na American Express kartici pripala je Zoranu Đorđeviću iz Brčkog. "Nisam znao da je u tijeku ova nagradna igra tako da sam s nevjericom primio vijest misleći daje u pitanju neka šala, ali kad sam se uvjerio da sam zaista ja dobitnik glavne nagrade, bio sam vrlo sretan", kazao je Đorđević. Ante Jurković iz Čapljine, osvojio je putovanje za dvoje u Milano uz 500 maraka na American Express kartici. Notebookom Idea Pad S10-2 black nagrađena je Dijana Gupta iz Međugorja.

Četvrta nagrada bila je GPS uređaj Garmin, a odlazi u ruke Ataju Salihbegoviću iz Sarajeva. Tri police dobrovoljnog zdravstvenog osiguranja osvojili su Amela Alihodžić iz Sarajeva, Kemija Slanjankić iz Tuzle te Emir Čolić iz Gornjeg Vakufa. U nagradnoj igri "American Express nagrađuje vjernost" sudjelovali su svi korisnici American Express kartice diljem Bosne i Hercegovine koji su ovom karticom ostvarili kupnju od 20 maraka i više, što im je donosilo bodove, koji su automatski bUježeni pri kupnji, a koji su bili preduvjet za sudjelovanje u nagradnoj igri. (DL)