Boot kamp: Fotografija i liderstvo

kamp
...za mlade lidere/ce na temu Fotografije i liderstva. Boot kamp je namijenjen mladima (od 16. do 25. godina) iz Modriče, Gradačca, Šamca, Domaljevca i Odžaka, a predstavlja jedinstvenu priliku da ovo ljeto provedete okruženi prirodom i u društvu lidera/ca koji žele da mijenjaju svijet.

Ovaj šestodnevni kamp je i odlična prilika da usavršite vaše znanje iz oblasti vođenja, komunikacije, pomirenja, stereotipa sa kojima se svakodnevno suočavamo, te korištenje i ovladavanje fotografijom kao digitalnim sredstvom za zagovaranje.

Troškove kampa u potpunosti snosi organizator (prijevoz do kampa, smještaj u kampu i hrana za vrijeme trajanja kampa). Boot kamp je dio projekta "Foto glasovi za mir" i finansijski je podržan od strane strane ambasade Sjedinjenih Američkih Država u BiH.

Prijavite se najkasnije do 15. kolovoza i saznajte kako lideri/ce mogu da pokreću svijet i inspirišu akciju kroz fotografiju. Prijava treba da sadrži: ime i prezime, br. telefona, email adresu, datum rođenja i mjesto prebivališta, a prijave slati na [email protected]
Više informacija potražite na: http://hcabl.org/