Beograd:Prevareni suprug oteo ženinog ljubavnika!

Kako saznaje srbijanski "Alo", razlog otmice je, navodno, zabranjena ljubav.

Otmica nalik na one iz američkih filmova odigrala se u subotu uveče ispred tržnog centra. Oteti Dragan J. preksinoć se na parkingu "Metroa" sastao sa privatnim detektivom Vladimirom S. (48) iz Beograda. Dok su razgovarali, ispred njih su se zaustavila dva automobila. Iz njih je istrčalo nekoliko ljudi i na brzinu ih ugurali u prtljažnike vozila. Otmičari su ih odvezli na nasip u šumi iza naselja Kotež.

"Tamo su ih tukli i fizički se iživljavali nad njima. Nakon što su ih bukvalno unakazili od batina, mladići su u šumi ostavili privatnog detektiva, a njegovu mušteriju su ponovo ubacili u prtljažnik i odvezli se u nepoznatom smjeru. U tijeku jučerašnjeg dana u beogradskoj policiji pojavio se Dragan J. Policajcima je rekao da su ga otmičari izbacili iz automobila, ali da će danas sve objasniti, jer se ne osjeća dobro", objašnjava izvor lista "Alo".

Detektiv Vladimir S. je, navodno, cio slučaj ispričao policiji već u subotu uvečer, ali nije mogao da kaže gdje je njegov poznanik, kao ni to da li je živ s obzirom na povrede koje je zadobio. Na mjesto uviđaja izašli su i inspektori Odjeljenja za suzbijanje imovinskih delikata Policijske uprave Beograd. Povrijeđenom Vladimiru S. ukazana je pomoć, a upsrkos opsežnoj potrazi za otmičarima, oni još nisu uhićeni.

Prve informacije ukazuju na to da Dragan J. nije otet zbog novca. Pretpostavka je da je Dragan J. otet jer je bio u vezi sa ženom čiji suprug je, kako se vjeruje, među otmičarima.
Inače, pretučeni Vladimir S. je ispričao policiji da je, navodno, Dragan i ranije dobijao prijetnje zbog zabranjene ljubavi i upozorenja da bi trebalo da ostavi tu ženu, pa se zbog toga i obratio za pomoć privatnom detektivu. Za sada nije poznato da li ga je suprug njegove ljubavnice pratio ili ga je slučajno ugledao sa Vladimirom S. i tada odlučio da pozove prijatelje da pretuku Dragana J. i kazne ga zbog zabranjene ljubavi.

Kako "Alo" saznaje, privatnom beogradskom detektivu Vladimiru S. (48), bivšem pripadniku nekadašnjeg Resora državne sigurnosti MUP-a Srbije, preksinoć je ukazana ljekarska pomoć u Urgentnom centru, ali je juče zbog specifičnosti ozljeda primljen na odjeljenje maksilofacijalne hirurgije. Njemu su konstatirane povrede glave i lica.

Zaposleni u beogradskoj policiji nadaju se da će se slučaj otetog Dragana J. završiti već u tijeku današnjeg dana jer su im poznati akteri dešavanja na parkingu ispred "Metroa"