Beba na ultrazvuku pokazala 'palac gore'

Ultrazvuk u bolnici u Canterburyju uklonio im je sve strahove. Beba je bila dobro i praktički je isto poručila i roditeljima, piše tportal.hr.

Dvadesetdevetogodišnja buduća majka Donna Sayer iz Whitstablea u Velikoj Britaniji i njen partner Simon Biscoe na rutinskom pregledu u dvadesetom tjednu trudnoće dobili su neugodnu vijest da je glava djeteta možda premala i izdužena, pa ih je liječnik naručio da dođu na detaljnije pretrage za 14 dana. Dva tjedna kasnije u bolnici u Canterburyju dočekala su ih dva ugodna iznenađenja - dijete je bilo dobro, a čini se da je imalo i poruku za roditelje.

Iako zapravo nije neuobičajeno da djeca 'šalju signale' na ultrazvuku, buduća majka svejedno je bila oduševljena. Pokazala je fotografije obitelji i prijateljima.

'Nakon što smo saznali da je sve u redu s djetetom sestra nam je donijela fotografije ultrazvuka na kojima se beba skriva i sve što se vidi je jedna ruka koja izgleda kao da nam upućuje palac gore - kao da nam poručuje da je sve dobro', rekla je Donna Sayer.

Liječnica Fay Smith koja često radi s ultrazvukom kaže da još nerođena djeca na ultrazvuku često pokazuju razne stvari - od srednjeg prsta i cuclanja palca do treptanja i pokrivanja genitalija.

Donnino dijete rodit će se krajem svibnja.