FOTO  Basilico gastro bar: Novo mjesto na gastro ponudi Hercegovine

gastronomija, Široki Brijeg
Gastro bar Basilico donosi dašak zapadnjačke kuhinje u prostore zapadne Hercegovine. U modernom i nesvakidašnjem interijeru možete kušati slane i slatke delicije i zaliti ih finom kapljicom vina ili odabrati jedno od piva iz široke ponude od čak 40 piva! U potpuno novoizgrađenom prostoru možete pronaći stol za sebe i svoje prijatelje, obitelj ili voljenu osobu.

Inovativna gastro ponuda uključuje popularne američke burgere i rebarca, poslužene s wedges krumpirićima i 3 vrste kobasica iz proizvodnje bečkog Radatza s tradicijom dužom od 50 godina.
Na izboru se nalazi čak 25 vrsta pizza iz krušne peći, svježe sezonske salateu mesnoj i ribljoj varijanti, te slasni sendviči u ciabatti od pizza tijesta.

Za manja i veća društva, kao predjelo ili samo varijanta uz piće, idealan odabir su plate - pivska i vinska.

Gastro bar Basilico jedinstven je po tome što prvi nudi ovakav raznolik i moderan menü na ovim prostorima. Opremljen je i suvremenim dječjim igralištem koje je postavljeno po svim postojećim standardima kvalitete i sigurnosti.
Misija Basilica je ugostiti svoje posjetitelje na najbolji mogući način i ponuditi im ukusne zalogaje po prihvatljivim cijenama!
Kako izgleda sami prostor, te cjelokupnu ponudu menü-ja i još detalja potražite na www.gastrobar-basilico.com !