Baš mu se neda: Nakon što mu je djevojka došla s drugim izbo se 30 puta i skočio sa 5 kata pa preživio

Baš mu se neda: Nakon što mu je djevojka došla s drugim izbo se 30 puta i skočio sa 5 kata pa preživio
...da se ubije nakon svađe sa djevojkom, piše beogradski "Blic". Nekoliko trenutaka ranije nožem se 30 puta posjekao u grudi.

Mladić je sa 20 metara visine pao na parkirani automobil, a kada su stigli ljekari Hitne pomoći, konstatirali su da ima samo prelome dvije koščice na šaci i skočnom zglobu, ali i površinske rane od sječiva.

Nišlija je čekao djevojku ispred zgrade u naselju Pantelej u kojoj iznajmljuje stan. Ali nju je do zgrade dopratio drugi mladić, što je bio povod za svađu između devojke i M. Đ.

Svađa se nastavila i u stanu u kojem je M. Đ. polomio dio namještaja. Tu se i posjekao po grudima, a zatim se bacio s terase na petom katu i pao na vozilo "Daevu". U svesnom stanju dočekao je ljekare.

- Bio je svjestan po dolasku ljekara. Htjeli su da zovu vatrogasce da ga izvuku, ali je on sam ustao - kaže stanarka zgrade.

Vlasnica automobila Mirjana Veličković kaže da je gledala televiziju kada ih je susjed izvjestio da je mladić sa petogkata pao na njihov automobil.

- Automobil je uništen, ali je najbitnije to da je mladić preživio. Sve što može novcem da se plati nije skupo, a i "Daevu" je star 12 godina - navodi vlasnica automobila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U niškom Kliničkom centru čude se kako je M. Đ. preživio.

- Ima samo prijelom koščica na desnoj šaci i na desnom skočnom zglobu. Ima i dosta malih, plitkih rana po grudima i rukama. Vjerovatno se ovako male povrede mogu objasniti amortizacijom pada na automobil - izjavio je za "Blic" prof. dr Milorad Mitković, direktor Ortopedske klinike.

Foto: Blic