FOTO  B-Dance kreće u nove plesne pobjede - 05.09.2015

B-Dance, Mostar, ples

Ako i vi želite postati član ovog renomiranog plesnog studija, onda ih svakako posjetite u njihovim prostorijama u Zagrebačkoj 10 (preko puta zgrade Spajalica), gdje od nedjelje 06.09.2015. kreću upisi u plesnu sezonu 2015.-2016. koji će se održavati svakim radnim danom od 18-22 sata.

Programi na koje se možete upisati su: plesna radionica za najmlađe (bambi i cicibani), hip hop, break dance, street dance show, vokalno plesna skupina i glazbena radionica za najmlađe. Mališani koje će prijaviti roditelji trebaju imati tri godine, a za odrasle nema ograničenja, važno je samo gajiti ljubav prema plesnoj umjetnosti.

„Sljedeće godine proslavljamo 10 godina postojanja, tako da će ova plesna sezona biti zaista posebna. Vodstvo plesnog studija B-Dance će dati sve od sebe da opravdamo mnogobrojna priznanja i sve pohvale koje smo upisali u našu bogatu biografiju. Sigurni smo da će naši članovi, oni koji će to tek postati, ali i vjerna publika biti oduševljeni sa svim kreativnim plesnim iznenađenjima koja im spremamo" otkriva predsjednica PS B-Dance Željka Bošnjak Zovko.

Inače, plesni studio B-Dance je organizator više plesnih događaja koji posebnu pažnju pridaje edukaciji mladih plesača i instruktora kako u Mostaru, tako i šire. U prilog ovome govori podatak kako su članovi PS B-Dance do sada osvojili preko stotine medalja i priznanja, pa ukoliko i vi želite biti dio pobjedničkog plesnog studija i dati svoj doprinos na putu ka novim uspjesima, svakako ih kontaktirajte.
Svakako je važno napomenuti kako će prvog dana upisa (06.09) u 19 sati biti upriličen otvoreni sat koji će voditi trener i koreograf ovog plesnog studija Boris Zovko. Fokus će biti na programu hip hop i pravilnom disanju prilikom plesa.
Više informacija možete dobiti na njihovoj facebook stranici i putem kontakt telefona: 063 347 323; 063 928 949; 063 834 166.