VIDEO  Pogledajte šta se dogodilo kada je neprilagođenom brzinom preletio preko ležećeg policajca

Pogledajte šta se dogodilo kada je neprilagođenom brzinom preletio preko ležećeg policajca

I dok svjedočimo pravoj poplavi različitih vrsta uspornika na našim cestama, sve je više onih koji misle da nije potrebno usporiti pri prelasku preko njih. Nakon ovog videa će malo razmisliti.

Postoje i oni vrlo oprezni koji tvrde kako prelazak preko ove namjerne cestovne prepreke uništava podvozje automobila. Jedan od takvih je vlasnik Mercedesove E klase iz Chicaga, koji je odlučio snimiti što se sve događa s njegovim automobilom kod prelaska ležećeg policajca, i to neprilagođenom brzinom.

Neka vas nedostatak pojedinih dijelova karoserije ne razoruža. Oni su dali danak nekim prijašnjim testiranjima, a i ovako imamo otvoren pogled na sadržaj automobila. Vozač je pritom snimalo dolaske na različite prepreke i to pod različitim kutom, piše Index.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odmah na početku spomenimo kako je autor također namjerno napravio pogrešku koju mnogi vozači često čine. Naglo je zakočio prije same prepreke i tako opterećenje prebacio na prednju osovinu. Ovdje ćemo odmah pohvaliti E klasu jer je uspješno preživjela ove nimalo lagane testove. Uostalom, pogledajte sami:

https://www.youtube.com/watch?v=1lV-2gGIYmw&feature=emb_title