U kategoriji "Regrutacija najvećih talenata" finalist je hrvatska tvrtka Rimac Automobili

U kategoriji "Regrutacija najvećih talenata" finalist je hrvatska tvrtka Rimac Automobili
Nakon pomnog razmatranja, 25 najboljih prijava koje su ušle u uži izbor HR Transformation Challengea, natjecanja za inovativne predvodnike na području upravljanja ljudskim resursima u Srednjoj i istočne Europe kojeg je omogućio SAP SuccessFactors, žiri je objavio finaliste, među kojima je hravstka tvrtka Rimac Automobili.
Umjesto četiri planirana, odabrano je pet najboljih projekata koji donose najveću promijenu na području ljudskih resursa.

Njihovi autori bit će pozvani na SuccessConnect Vienna, vodeću regionalnu konferenciju o ljudskim resursima, koja će se održati 28. i 29. studenog gdje će biti objavljen dobitnik glavne nagrade.
Na temelju prijava iz čitave Srednje i istočne Europe, izabrano je pet finalista - tri tvrtke iz Rumunjske i po jedna tvrtka iz Mađarske i Hrvatske.
„Primili smo veliki broj zanimljivih i inovativnih prijava te moram reći da je žiri imao težak zadatak izabrati četiri najbolje, posebice u kategoriji HR transformacije gdje je natjecanje bilo vrlo izjednačeno. To je također bio razlog zbog kojeg smo se odlučili izabrati dva finalista u ovoj kategoriji. Ne mogu dočekati događanje SuccessConnect kako bih osobno upoznao sve finaliste te kako bih saznao tko će biti pobjednik izazova," rekao je Damon O'Neill, Talent Management Evangelist.
U kategoriji "Regrutacija najvećih talenata" finalist je hrvatska tvrtka Rimac Automobili (Aco Momcilovic).
U kategoriji "Transformacija ljudskih resursa" dva su finalista: Orange Romania (Ioana Marcu) i Urgent Cargus (Ioana Toma).
Tvrtka KMG International (Rompetrol) (Simona Popovici) finalsit je u kategoriji "Razvoj i naslijeđe".
U kategoriji "Inicijative vezane uz učenje koje imaju utjecaj na poslovanje" i finale je ušla tvrtka Grundfos Hungary Ltd (Csenge Gelbmann).
Jedan od gore navedenih finalista osvojit će glavnu nagradu, predavanje s Koenom Gonnissenom, bivšim trenerom Kim Clijsters i flamanskog nizozemskog teniskog tima, edukatorom u INSEAD-u i međunarodno priznatim izvršnim trenerom; koji će održati izlaganje pobjedničkom timu i cijeloj tvrtki pobjedničkog tima.
Dobitnik Grand Prize HR Transformation Challenge bit će objavljen tijekom konferencije SuccessConnecta u Beču.
Sljedeće tvrtke vrijedne su spomena zbog projekata koje su prijavile: Lenova (Slovačka), Payback (Poljska), METRO SYSTEMS (Rumunjska) i De Lage Landen (Poljska).