FOTO  NEPONOVLJIVA PONUDA IZ RENAULTA

Isplati se požuriti, jer je u navedenoj akciji, popularni Megane Generation sa opremom koja uključuje ABS + BAS, centralno daljinsko zaključavanje, klima uređaj, alu naplatke od 16 inča, šest zračnih jastuka, tempomat, električno podesive i grijane retrovizore, električne podizače prednjih stakala, putni kompjuter, radio CD MP3 4X15W s komandama na upravljaču i svjetla za maglu dostupan po cijeni od samo 20.999 KM. To je ujedno i dosad najbolja cijena za najprodavaniji Renault model na našem tržištu.

Elegantni Renault Fluence, dostupan je za nevjerojatnih 21.499 KM, a za tu cijenu nudi raskošnu opremu, koja uključuje ABS + BAS, centralno daljinsko zaključavanje, klima uređaj, zračni jastuk za vozača i suvozača s prilagodljivim volumenom, bočne zračne jastuke sprijeda, zračne zavjese, tempomat, električno podesive retrovizore, putni kompjuter, radio CD MP3 4X15W s komandama na upravljaču i svjetla za maglu.

Osim ova dva izuzetno popularna Renault modela u Bosni i Hercegovini, u okviru nove akcije su i svi ostali Renault modeli dostupni po izuzetno atraktivnim cijenama.

Podsjetimo još jednom - akcija traje samo dva tjedna.

Za više informacija se obratite najbližem ovlaštenom Renault koncesionaru ili posjetite www.renault.ba.