Amerikanka se udala za 11 vojnika pa im pokrala sav novac

udaja, vojska

Mudra žena je 17 godina pratila, udavala se i krala od američkih vojnika. Njen način djelovanja uvijek je bio isti. Ona bi došla u vojnu bazu u potrazi za osamljenim muškarcem koji bi trebao biti prebačen na neko od prekomorskih bojišta. Tada bi mu rekla da je kći generala marinaca koja ima pravo na ogromno naslijeđe, navodi Index.

Naravno, do ogromne svote novca može doći samo ako nađe muža. Kada bi prošlo vjenčanje, a mladoženja otišao na daleko ratište, Bobbi Ann bi krenula sa operacijom. "Očistila" bi njihove domove, "ispeglala" kartice i ispisivala čekove bez pokrića prije nego što bi napustila grad. Operirala je u tri američke savezne države, Washingtonu, Nebraski i Teksasu.

Ali, Bobbi Ann nije lišena ni majčinskih osjećaja pa je različitim muževima od 1993. godine rodila devetero djece koja žive po cijelom SAD-u. Jedan od prevarenih vojnika, Shane Cheeseman, kazao je američkim medijima da je Bobbi Ann upoznao u bazi Fort Hood u Teksasu 1998. godine. Kratko su bili u vezi pa je ona počela insistirati na braku.

"U ponedjeljak sam se oženio, a već sljedećeg tjedna je otišla", kazao je prevareni vojnik koji se još uvijek oporavlja od troškova koje mu je kratkotrajna supruga napravila. Vojna policija mu je rekla kako je samo jedan od mnogih, a saznao je i da vjerovatno ima dijete. Ona je zadnji put viđena u Washingtonu u srpnju 2009. godine kada je uhićena zbog davanja lažne izjave policiji. Nikada se nije pojavila na sudu.