Aleksandar Stanković promovirao knjigu u Sarajevu

Aleksandar Stanković, nedeljom u 2, Aleksandar Stanković, Aleksandar Stanković, jelena veljača
Izuzetno uspješnoj promociji u Kamernom teatru 55 prisustvovao je veliki broj gostiju, od državnika poput Željka Komišića do mnogih drugih osoba iz raznih segmenata bosanskohercegovačkog javnog života.

Moderirao je Emir Hadžihafizbegović, o kjinizi govorili Vildana Selimbegović i Zoran Simić, a Stanković je pročitao nekoliko kratkih priča o gostovanju mnogih osoba u njegovoj emisiji.

Na primjer, naveo je da mu se jedanput dogodilo i jedno sudbonosno gostovanje, kada je avionom crnogorske vlade došao državnik Milo Đukanović. Jedna od studentica iz publike u toj Stankovićevoj emisiji je upitala Đukanovića kako će objasniti crnogorskim građanima trošak zbog dolaska Vladinim avionom u Zagreb. Ta studentica je nekoliko godina kasnije postala Stankovićeva supruga.

Iz priča o njegovim emisijama i gostima izdvojio je sjećanje na emisije s Milkom Babović, Borisom Dvornikom, Abdulahom Sidranom, ali i s Miloradom Dodikom i prekinutu emisiju s Emirom Kusturicom koji nije želio dalje odgovarati na pitanja nakon što ga je Stanković pitao o viskiju sa Slobodanom Miloševićem. 

Fena