Agencije nude: Bh. građani već znaju gdje će ljetovati!?

Klek, more, BIH, odmor, ljetovanje, more
Dok su se nekada rezervirali samo aranžmani za ljetovanja i zimovanja, danas je sve više onih koji se odlučuju putovati i u ostalim razdobljima, piše Večernji list BiH. Dok su još u tijeku šoping-putovanja, agencije su se potrudile obogatiti svoje ponude za 8. ožujka, a ima i onih koji ljubitelje putovanja obasipaju ponudama egzotičnih ljetovanja, i to po povoljnim cijenama.

Koje se lokacije nude?

Iz sarajevske agencije Relax Tours kažu da imaju raznovrsnu ponudu te dodaju da je dio aranžmana već uvelike rezerviran, ali i da se može pronaći još koje slobodno mjesto. - U ponudu smo ubacili sjeverni Cipar, relativno novu destinaciju za naše podneblje, za koju su gotovo sva mjesta rezervirana. Imamo i egzotična putovanja na Maldive koja uključuju 8 noćenja za 2900 KM - kazali su iz te agencije. Za Mostarke koje svoj dan žele provesti izvan granica BiH pobrinula se mostarska agencija NikiTravel koja je ove godine za 8. ožujka pripremila putovanja na čak devet lokacija.

Moguće je putovati u Milano, Rim, Toskanu... pa sve do Amsterdama, i to po cijenama od 250 do 678 KM. Iz te agencije kazali su kako vlada podjednako zanimanje za sve lokacije. - Za sve lokacije vlada podjednako zanimanje, ni jednu ne možemo izdvojiti kao najtraženiju. No, ono što bismo svakako htjeli istaknuti je da, osim ovih dalekih putovanja, veliko zanimanje vlada i za Dubrovnik te hotele koji nude svoje programe za 8. ožujka - kažu nam iz NikiTravel agencije i dodaju kako, osim za putovanja za Dan žena, već vlada veliko zanimanje i za ljetovanja. - Već imamo ponude za Grčku, Tursku i, naravno, Jadran, a i rezervacije su počele. Do sredine veljače veći broj hotela uglavnom nudi velike popuste koji se uistinu isplate. Već godinama imamo stalne "putnike" koji se odazovu na prve ponude prepoznavajući cijenu, ali i kvalitetu ponude - kazali su nam iz NikiTravel agencije.

Rezervirajte na vrijeme

Dodaju kako se najviše isplati putovati i rezervirati putovanja upravo u ovo vrijeme kada su cijene upola niže. - Prošle godine nismo imali kasne rezervacije jer smo prije vremena bili popunjeni - zaključili su iz agencije NikiTravel i dodali da, svi oni koji žele putovati, navrijeme počnu razmišljati o destinacijama na kojima bi željeli provesti ljetovanje.