7 odličnih razloga zašto da večeras ostaneš doma

odmor

A ako nisi sigurna da li bi večeras ostala doma ili izašla s prijateljicama, mi donosimo nekoliko razloga zašto ponekad ovo prvo nije nimalo loša opcija.

1. Imala si naporan tjedan

Sve si preživjela, ali umor se počeo osjećati i vidjeti na tvom tijelu. Vrijeme je da se dobro naspavaš, a sutra ti ne treba alarm.

2. Uštedjet ćeš

Umjesto da platiš one 3 runde vani, možeš si napokon kupiti onu haljinu za kojom uzdišeš svaki put kad prođeš pored nje u izlogu.

3. Ukusna večera


Kao nagradu što si izdržala naporni tjedan, večeras se možeš počastiti ukusnom i zdravom večerom. Svakako zdravijom od hamburgera na povratku kući.

4. Serije

Sad napokon imaš vremena pogledati do kraja što se dogodilo u tvojoj omiljenoj seriji ili serijama. A stigli su i neki novi filmovi, za koje si čula da su dobri.

5. Teretana


S obzirom da ovaj tjedan nisi stigla u nju...

6. Sutra ćeš ustati ranije


I obaviti sve što nisi stigla cijeli tjedan - otići u dućan, u prirodu, naći se na kavi s prijateljicama, platiti račune... I sve to bez glavobolje.

7. Prijateljice

Možeš ih pozvati kod sebe na čašu vina i požalit im se na sve što te muči, bez da se moraš nadvikivati sa zvučnikom ili da vas prekidaju dosadni uleti.

index.hr