10 razloga zašto je siječanj najgori mjesec u godini

činjenice, rođenje, siječanj, siječanj, najgori mjesec, razlozi, mjesec rođenja, bolesti

Iako još nismo došli ni do pola siječnja, složit ćete se s nama kako jedva čekate da on završi. Razloga je puno zašto se tako osjećamo, a ovo su samo neki.

1. Prazni bankovni računi

Zabave, nova odjeća, pokloni, božićni ukrasi, štandovi s hranom i pićem u gradu... Sve to tjeralo nas je na trošnju često iznad mogućnosti, zbog čega u siječnju gotovo da ne izlazimo iz kuće.

2. Ništa se ne događa

Ljudi su dosadni, raspoloženje je na minimumu, sve nam se više spava, natukli smo nekoliko ekstra kilograma pa se ni ne osjećamo najbolje, ni klubovi nemaju neke zanimljive ponude pa nitko ne želi van...

3. Hladno je

I mračno, a to je kombinacija koja ne donosi apsolutno ništa dobro.

4. U teretani je gužva

Kolači, alkohol i obiteljska okupljanja, nakupili su se i na našim tijelima, a s obzirom da je ljeto sve bliže, svi su odjednom krenuli u jednom smjeru - prema teretani.

5. Već ste prekršili novogodišnje odluke

Ni ove godine niste uspjeli ono što pokušavate već godinama - postati bolja verzija sebe, što u vama izaziva još malo dodatne depresije.

6. Svađe s partnerom

Cijeli prošli mjesec provodili ste uglavnom zajedno i s vašim obiteljima, a još sada ste bez novaca i lošeg raspoloženja. Idealna formula za započinjanje svađa bez pravog razloga. I znanstveno je dokazano kako najviše parova prekida upravo u siječnju.

7. Siječanjske rasprodaje

Da nas krivo ne shvatite, obožavamo ih, ali kako smo već ustanovili, nemamo novaca pa nam više nisu toliko zabavne.

8. Vraćanje u život nakon godišnjeg odmora

Uspjeli ste uzeti koji dan odmora, no ponekad mislite da bolje da niste, jer sada nikako ne možete doći k sebi te prionuti na posao s još većim entuzijazmom, jer ste zapravo potpuno izgubljeni.

9. Shvaćate da niste slavna osoba

Niste ni na skijanju niti na odmoru na nekoj egzotičnoj lokaciji... Treba li vam još koji dokaz?

10. Božić je toliko daleko.

Izvor: index.hr