10 problema koji često muče žene s pozamašnom guzom

guza, sexy, vježbanje, guze, velike guze, problemi
...J. Lo, Kim Kardashian i Iggy Azaleae, no koliko god poželjna bila, takva guza ima i svojih mana, barem za one koji ju nose, piše Elite Daily.

Ovo je deset najčešćih problema na koje se žale žene sa istaknutom stražnjicom:

1. Traperice rijetko kad pristaju - jer je stvar u tome da su negdje proporcije veće, a negdje manje. Ako traperice pristaju u struku, velike su šanse da su samo čučanj od pucanja na dijelu stražnjice i nogu. Ako su dobre na kukovima, pojas na struku se presavija...
2. Odnos prema strech hlačama se kreće od ljubavi i mržnje i tako ukrug. Hlače su odlične dok se odjenu nakon pranja, no vrlo brzo poprimaju oblik pa se mogu rastegnuti. Osim toga, one su izuzetno udobne, no mogu privlačiti neželjenu pažnju - kao da ste u tajicama.
3. Vodoinstalaterov procjep je stvarnost - kupite traperice koje pristaju guzi, no obično su nešto šire u struku. Tako se lako odvajaju od leđa, pa pružaju predubok pogled dok se čuči, saginje...
4. Suknje i hlače se podižu pri hodanju jer veće obline vole "pokupiti" tkaninu, što rezultira stalnim navlačenjem takvih odjevnih predmeta prema dolje.
5. Tko ima veću guzu, doktorirao je umjetnost skoka i uvlačenja u hlače. Također, hopsanje dok se uvlači u hlače ne izgleda baš super ako postoji publika.
6. Žene koje imaju veću guzu često se i naziva sukladno tome, a barem jednom ih se tim epitetom opisivalo u društvu, na poslu...
7. Skinny jeans nisu prijatelj ženama s većom guzom - one u njima najčešće izgledaju napadno, što i nije toliko problem koliki je niski struk koji ih prati i omogućuje da stražnjica izviri van.
8. Velike guze ruše stvari bez svjesne želje dame koja je nosi.
9. Remeni su najbolji prijatelj velikih guza - a ako imate jednu, velike su šanse da vaš remen skriva pokoju ratnu priču u situaciji držanja stvari na mjestu.
10. Brojni ljudi misle kako su tange napravljene za sve guze, no kod velikih oni često znaju samo nestati unutra.

24sata.hr