FOTO  Vremenski putnik iz Mostara tvrdi da je stigao iz 2099. godine i pokazao fotke grada na Neretvi

Mostar, sportska dvorana, izgradnja, gradska dvorana za sport, sportska dvorana, Gradska dvorana, dvorana mostar, Mostar, sportska dvorana, izgrdnja, Mostar, sportska dvorana, lana pudar, vijesti

Navedeni gospodin došao je u našu redakciju i donio fotografije za koje odgovorno tvrdi da su snimljene 2099. godine u Mostaru. U naše vrijeme je kaže doputovao u vremenskom stroju popularnog naziva Ajmo na fuka.

M.I. kaže da ima 30 godina i da u tom Mostaru iz budućnosti radi kao turistički vodič, te da prevodi turiste s jedne obale Neretve na drugu i obratno.

Na našu opasku da se fotografije Mostara za koje on tvrdi da su iz 2099 nište ne razlikuju od ovih današnjih, on je rekao:" Možda ste u pravu, ali pošto u gradu nema Gradskog vijeća još od vremena mojih pradjedova vrijeme u gradu je davno stalo".

Našeg neobičnog gosta pitali smo što je sa sportom u gradu?

"Sport ne postoji. Zadnji sportaš je napustio grad još tamo 2038. godine kada se semafor u dvorani nakon 348 popravaka jednostavno više nije mogao popraviti, a nedugo zatim je pukla konstrukcija koja drži koš. Nakon toga netko je stavio katanac i zaključao dvoranu.

To se dogodilo u novoj dvorani?

Ne znam na koju novu mislite, samo je jedna u gradu dvorana bila.

Mislimo na onu u centru grada.

Koliko ja znam ta se nikada nije napravila, dva puta su rušili temelje i dizali nove, ali nikada nije izašla iz zemlje. Sada je to muzej sporta koji se zove: Mostar je nekada bio grad sporta.

Što je sa infastrukturom u gradu?

Izvode se završni radovi na kolektoru, trebalo je davno to završiti, ali uvijek se netko sjeti da je nešto zaboravio i onda se opet kopa ponovo.

Kako se Mostarke nose u 2099.godini?

Bezzeee, ta će se one nosit!

Da ne duljimo pogledajte fotografije koje nam je donio M.I. te sami prosudite njihovu autentičnost.

HERCEGOVINA.info