Ambasador Zoran Milićević predao akreditivna pisma kralju Bahreina

miličević sa kraljem
Kralj je ukazao na izuzetno dobre odnose i bilateralnu suradnju naše dvije zemlje naglasivši da narod Bahreina, kao i on osobno, doživljavaju Bosnu i Hercegovinu kao izuzetno prijateljsku zemlju. Kralj je posebno istaknuo stare spomenike kulture i multietičnost stanovništva naše zemlje kao izuzetno bogatstvo.

Ambasador Milićević je kralju prenio pozdrave Predsjedništva BiH i zahvalio za topao prijem. Ambasador je izrazio zahvalnost za svaku pomoć koju je Bahrein pružio BiH u fazi postdejtonske obnove, te izrazio otvorenost BiH i toplu dobrodošlicu za sve stanovnike Bahreina u BiH, istaknuvši značaj velikog broja turista iz ove zemlje koji u posljednje vrijeme posjećuju BiH.

Ambasador je istaknuo da kupovina nekretnina u BiH od strane državljana Bahreina ukazuje na mogućnost dugogodišnje suradnje u budućnosti, te da se nada da će BiH pristupom Europskoj uniji olakšati stjecanje vlasništva nad imovinom i znatno bolje osigurati investicije uložene u BiH.

Kralj Al Kalifa je ambasadoru Milićeviću poželio uspješan rad i ponudio punu podršku i svaku vrstu pomoći tijekom njegovog rada u Bahreinu, prioćeno je iz Ureda za odnose sa javnošću MVP BiH.

FENA