Mirna Berend: 'Jedino što žalim je što nisam vidjela oči svojeg djeteta'

Ispovijest Mirne Berend, Gubitak djeteta, loši životni trenuci, intervju

Mirna Berend nekada je bila jedna od najprepoznatljivijih HRT-ovih voditelja, a onda je nestala s malih ekrana.

Posvetila se privatnom biznisu, a s vremena na vrijeme odradi i pokoji voditeljski angažman. Početkom lipnja mnoge je razveselila njezina pojava na velikom koncertu u čast hrvatske glazbe “To je moja zemlja” na stadionu Poljud.

Nisam se ja povukla. Ja se ne povlačim samo tako. I kad bi se pojavio neki zanimljivi projekt, naravno da bih opet bila na televiziji - izjavila je Mirna za 24 sata. Iskreno je progovorila i o teškim životnim trenucima.

-Izgubila sam jedinu kuću koju sam imala, ljubav, imala sam izvanmateričnu trudnoću koja je jako loše krenula. Sve je bilo jako loše, jedino što žalim je što nisam vidjela oči svojeg djeteta.

Danas nisam ogorčena ili rezignirana, jedino shvaćam da za sve postoji razlog. To su udarci nakon kojih trebaš ustati - kazala je Mirna koja je nakon životnih nedaća ostala i bez voditeljskih angažmana, piše večernji list.

Izgubila sam dijete, kuću i posao, ali danas sam ipak sretna. To je valjda tako moralo biti - dodala je Berend. Nekadašnja TV voditeljica sreću je prije nekoliko godina pronašla u izradi nakita i prirodne kozmetike.

Intenzivno se time bavim, imam internetsku prodaju za cijeli svijet. I moji ‘anđelčići’ su prešli ocean.

Prodala sam ih u Kanadu, Ameriku i Australiju. I nakit i kreme prodavat ću tako, po mojim, nabavnim cijenama, a ne da neki, kao što je to u farmaciji, nabijaju maržu i po 400 posto. Sve moraš potplatiti da bi negdje bio izložen - ističe Berend koja se prisjetila i prošlosti te progovorila o bivšem predsjedniku Franji Tuđmanu koji ju je pozvao da mu vodi predsjedničku kampanju.

Mirna je bez previše razmišljanja pristala na angažman.

- Odmah sam mu rekla da će to biti profesionalno i da se ne želim učlaniti u HDZ. Nije mu bilo drago, ali mi nije zbog toga radio probleme. Ispoštovao je sve što smo se dogovorili - prisjetila se Mirna.