Kamo sreće da smo mogli vidjeti kako bi izgledalo da je Komšić stao na crtu sa SDA

prozirne kutije , Daniela Škegro, izbori, Hrvati u BIH, izbori, BIH, izbori, BIH, izbori, Mostar, Bošnjaci, Mostar, Željko Komšić, sda, izbori, Hrvati u BIH, hrvati u bosni i hercegovini, izbori, BIH
Naroda za koji drugi odlučuje, naroda koji svjesno izabrao diktaturu ili naroda koji je jednostavno glupo postupio.

Svi svjetski mediji pišu o nepravdi koja je načinjena Hrvatskome narodu u BiH, Ustavni zakon je takav kakav je i daj Bože da se promjene pa da nam praunuci možda i dozive da sami sebi izaberu predstavnika. Bar sutra ako ništa dragi prijatelji da sebi olakšate, da smo sami sebi krivi a ne Vi. Tema nije koliko je Čovic dobar ili loš, Čović je volja Hrvatskog naroda. Po najjednostavnijoj logici onaj tko se izjasnio kao Hrvat bira hrvatskog člana predsjedništva, kao Bošnjak bošnjačkog, kao Srbin srpskog. Prosto da prostije biti ne može. Ali ovdje odavno ništa nije prosto, osim zastupnika. Ali krenimo dalje...

RS je odabrao diktaturu, staru-novi. Nekada kao predsjednik vlade nekada kao predsjednik. Što je slijedece? Nadam se da vrijeme neće pokazati.
Izostavši sve prosvjede na teritoriju RS, dokaze, zataškavanje i sl. Zar nije primarni cilj svih zemalja i obećanje svih predizbornih kampanja Europski put FBiH time i RS kao njene članice. Kako mislite da Vas predstavlja čovjek koji je na crnoj listi jedne zemlje. Da pojasnimo kada ste na crnoj listi vi ste osoba visokog rizika tj zabranjen vam je ulazak u neku zemlju, za sada ovom slučaju u Ameriku. Znači niste bas i neka osoba koja bi trebala upravljati vanjskom politikom i graditi odnose sa Svijetom u Vašu korist.

Ali što će nam Svijet neka nam kruha i igara, iako vise za kruh niste sigurni.

I šećer na kraju.
Ja se nadam da će se gospodin Komšić za četiri godine kandidirati za predstavnika bošnjačkog naroda, samim time da zastupa svoje birače, jer brojke govor svoje. Gledavši to s ove strane ipak mislim da je najveća šteta načinjena bošnjacima, izabrali su od svih zla ono najmanju, čitaj najpoznatije i zakinuti su za mogućnost da ih zastupa osoba kojoj vjeruju i koju toliko vole.

Kamo sreće da smo mogli vidjeti kako bi izgledalo da je Komšić stao na crtu sa SDA, kako bi onda izgledali rezultati ?!

Čitateljica portala

Podaci poznati redakciji