Hrvatski odgovor: Željko Komšić nije niti će ikada biti naš izbor

Željko Komšić, BIH, Hrvati u BIH, Daniela Škegro, Hrvati u BIH, Hrvati u BIH, Daniela Škegro

Euforija koja je nastala nakon odličnih rezultata nogometne reprezentacije Hrvatske ujedinila je sve Hrvate u BiH, on Neuma pa sve do Odžaka.

Fotografije i video prilozi s velikih slavlja u BH gradovima gdje žive Hrvati obišle su svijet, a na toj velikoj potpori navijačima iz BiH javno je zahvalio izbornik Zlatko Dalić.

Nakon odvojene srebrne medalje na ulice je izašlo i staro i mlado da proslavi taj povijesni uspjeh koji će se vječno pamtiti. Vatreni su osim toga ujedinili sve Hrvate u jedno koji su pokazali da su tu u BiH svoji na svom, i da im nitko nikada neće zabraniti da vole i podrže svoje svetinje.

Da ste bilo koga u bilo kojem gradu u BiH u kome žive Hrvati upitali da li je njihov kandidat za predsjednika Željko Komšić dobili biste energično NE, a i bili bi sretni da ne dobijete pljusku iza ušiju.

Hrvati vole svoje i štuju tuđe i to je činjenica koju nikada sarajevska politika neće moći osporiti. Hrvati se ne miješaju u izbor bošnjačkog člana predsjedništva, i samim time ne žele ni da se ti isti Bošnjaci njima miješaju u izbore, kao što su to već činili sa Željkom Komšićem.

Hrvatsko jedinstvo u ovim danima ponosa i slave je i HRVATSKI ODGOVOR Željku Komšiću da nikada neće prihvatiti njega i njemu slične za predsjednika. Kada to shvate i Bošnjaci koji biranjem istoga grubo krše prava Hrvata u BiH ova zemlja će imati šansu za napredak. Na kraju krajeva pitanje svih pitanja je da li Bošnjaci žele zajedničku državu ravnopravnih naroda ili je to samo pokriće da preglasavanjem stvore etničku čistu državu.

HERCEGOVINA.info