Zašto je Ruža Tomašić šokirala hrvatske lijevičarske medijske lopine?

Hrvati u BIH, Ruža Tomašić, nacionalne manjine, Europski parlament u Briselu, Ruža Tomašić, Hrvati u BIH, ravnopravnost, Ruža Tomašić, Hrvatska, Ruža Tomašić, Hrvati u BIH, izdaja, Hrvatska zemlja, Ruža Tomašić, hsp ante starčević
Ima četnika u Hrvatskoj, kako onda ne u Srbiji. Još uvijek imaju pretenzija na hrvatski teritorij, kažu kao Srbija je Virovitica, Karlovac, Karlobag. Nama nameću krivnju Domovinskog rata, nema isprike, odavanje gdje su nestali, rekla je Ruža Tomašić i šokirala hrvatske medijske lopine.
Hrvatska zastupnica u Europskom parlamentu, Ruža Tomašić, šokirala je svojom izjavom (Srbi se moraju riješiti četništva, neki od njih još uvijek imaju pretenzija na hrvatski teritorij) "smeće" od medija, Tportal i komercijalnu RTL televiziju, na kojoj je najbolja novinarka bivša konobarica poznata po golotinji u Big Brotheru, Antonija Blaće.

Odmah se nameće prvo pitanje, čime je to Ruža Tomašić šokirala opskurne hrvatske medije ako je rekla da se Srbija mora riješiti četništva, dakle, fašizma, s obzirom na činjenicu da su u Srbiji na vlasti fašisti?
Naime, zar nije Tomislav Nikolić, inače sudionik fašističke agresije na Hrvatsku, četnik, i to prema vlastitom priznanju? U čemu je onda pogriješila Ruža Tomašić i zašto je toliko šokirala hrvatske lijeve medijske lopine, posebno u kontekstu činjenice da je fašizam u Srbiji rehabilitiran kroz četnički, dakle, fašistički, pokret Draže Mihailovića?

Ruža Tomašić nije napala građane Srbije, srpski narod ako hoćete, nego prije svega četničku, zločinačku, ideologiju, ili možda lopovski mediji u Hrvatskoj smatraju da četništvo nije isto što i fašizam?

Neka hrvatska ljevičarska medijska bagra jeste sudjelovala u upropaštavanju i legalnoj pljački hrvatske sirotinje, međutim, sada su pretjerali. Koji su Hrvatski mediji osudili fašističko buncanje patrijaha Srpske pravoslavne crkve Irineja za pravoslavni Božić, koji je jasno u svojim poslanicama uvijeno dao naslutiti kako Srbija ima pretenzija na hrvatski teritorij? Hrvatske lijeve medijske lopine očito su zaboravili fašističko trabunjanje izbezumljenog četničkog vojvode, fašističkog lidera Srbije, Tomislava Nikolića, o srpskom Vukovaru.

Dakle, kada sve to znamo jedno ipak ne znamo. Zašto je Ruža Tomašič šokirala lijeve hrvatske medijske lopove?

portaloko.hr