U ime svega što nikada niste, niti ćete pustiti na HRT, želim vam čestitati na izboru gosta

Aleksandar Stanković, Željko Komšić političar
Pismo službi gledatelja HRT-a uoči sutrašnjeg gostovanja Željka Komšića proslijeđeno je i novinaru Večernjeg Lista Zoranu Krešiću, koje je on bez bez ikakve cenzure objavio, prenosimo u cijelosti:

Poštovani,

kao državljanin RH, porezni obveznik RH, suvlasnik tvrtke u Zagrebu u kojoj je uposleno 65 , od strane ABIH protjeranih Hrvata iz Zenice, Žepča, Kaknja, Kraljeve Sutjeske, danas poreznih obveznika RH, u svoje ime, u ime moje obitelji, u BIH i RH, što raseljenih, što iseljenih, u ime obitelji pokojnog Blage Zadre iz koje nema tko više da piše, obitelji mog bliskog rođaka, u ime osmero spaljene i raznesene djece Viteza, u ime Augustine Grebenar, ubijene 10 godišnje viteške djevojčice, u ime 150 skrivenih kosturnih ostataka pobijenih i skrivenih Hrvata Bugojna u ime 27 pobijenih civila iz Buhinih kuća , naročito u ime Danijela Grbavca, skoro dvogodišnje bebe u trenutku kad su mu rezali njegovo dječije grlo, u ime Travničke kronike i kalvarije 90-ih, onog tajnog , skrivenog neispisanog džihad dijela u haaškim spisima, u ime Kate Šoljić, u ime Kreše Rajića kojem je Bakirov savjetnik Šerif, u Dusini, dalaeko prije svakog Dretelja i Heliodroma, pred suprugom izvadio srce, uzvikujući tekbir, u ime onih Hrvata Komaričine biskupije koje Komarica prema ugovoru s bismilahom ne spominje, a koji žive u federalnom dijelu biskupije, ili su živjeli a prognani su, u ime Vlade Šantića, za kojeg ne postoji Pravda Za Vladu, u ime 170.000 protjeranih Hrvata od strane Armije BIH, u ime 6000 poginulih, i proganjanih kroz 111 logora Armije BIH, u ime žrtava Alije Izetbegovića, i u ime žrtava Rasima Delića, u ime žrtava Atifa Dudakovića odlikovanog u RH, u ime svega što nikada niste, niti ćete pustiti na HRT, želim vam čestitati na izboru gosta.

Koji je fašist, koji je ustaša, koji je smeće, koji je dno. Koji je produženo oružje onih istih, koji su ove žrtve stvorili u prošlom ratu. Koji služi kao kripter, ušutkivač svih nas koji tražimo pravdu za naše žrtve.

Bilo je krajnje vrijeme da konačno HRT , televizija, za koju su nas uvjeravali da pripada našem narodu, i da smo njeni vlasnici, objavi rat ovom narodu.
U ratu koji traje, i koji nikada nije niti stao , jako je važno znati tko ti je neprijatelj u vlastitim redovima.

Živjeti s uvjerenjem da je HRT hrvatsko oružje, dok zapravo hraniš guju u njedrima, bilo je pogubno za našu zemlju i naš narod.

Stoga ovaj narod Komšiću duguje veliku zahvalnost.

Svako dobro i sve najbolje u 2019, u širenju tekbira, prijetnji silovanjem Kolindi Grabar i ostale bismilah želje želim.

Budite nježni prema vašem gostu. Zaslužio je, stoji u pismu.