Croatorum: Hrvatska je sada i službeno komunistička država kojom vladaju udbaši

hrvatska i eu zastava
Članovi Croatoruma niti malo ne dvoje s odgovorom na pitanje: koji je spas za Hrvatsku?

- Jedino logično rješenje je lustracija kojom se obavezno treba obuhvatiti sudstvo. Sabotaža u obliku donošenja besmislenih odluka suda o Perkoviću je, zapravo, očekivana i samo potvrđuje naše sumnje kako su na vlasti u hrvatskoj udbaši i može ih se naći u svim sferama - kažu iz Croatoruma.

Iz ove Udruge dolaze i konstatacije o postojanju određenog straha same političke vrhuške od moguće lustracije koja intenzivno traži zakonske regule kako bi je spriječila:

- Do lustracije bi se moglo doći referendumom. Vlast se boji referenduma pa stoga inzistira na izmjenama Ustava i čini sve kako bi izmigoljila i toj mogućnosti - kažu članovi Croatoruma koji predviđaju moguće "blokade" od strane vladajućih što će pokušati spriječiti na sljedeći način:

- Krećemo s diplomatskim pismima Angeli Merkel i Bruxellesu i to na četiri jezika. Moramo upozoriti Europu da pojača pritisak na hrvatske vlasti kako bi prihvatila rezoluciju EU i počela živjeti po njihovim načelima - jasni su Croatorum-ovci.

Članovi Croatoruma nisu jedini kojima je izvrdavanje s Perkovićem "kap koja je prelila čašu". Prvotno zamjeranje Europskoj Uniji zbog odredbe o neprimjenjivanju europskog uhidbenog naloga na zločine otprije 2002. i zbog kojeg nas je Viviane Reding mjesecima sramotno prozivala, prijeteći da ćemo ostati nez novca iz EU fondova, bili su samo uvod u neugodan niz jeftinih pokušaja da se Perkovića spasi. Kada je ipak uslijedilo "fantomsko" uhićenje, Perković je istog dana zbog bolova u kralježnjici završio u zatvorskoj bolnici, da bi na kraju ipak bila donesena odluka o izručenju Njemačkoj. Ipak, to nije bio kraj. Uslijedila je žalba na odluku o izručenju, tako da je postalo jasno kako spašavajući Perkovića, Vlada zapravo spašava - sebe.

Domoljubna udruga Croatorum još je u kolovozu 2013. na izvanrednom saboru u Trogiru jednoglasno donijela odluke kojima se zagovara raspisivanje referenduma o lustraciji za dužnosnike koji su se ogriješili u komunističkom režimu te referenduma o ukidanju Zakona o općem oprostu za one koji su se u Domovinskom ratu pobunili protiv neovisnosti Republike Hrvatske.