Velika tragedija: Ivana još ne zna da joj je dečko preminuo

...ataru aleksinačkog sela Donja Trnava u Srbiji, danas je preuzela rodbina. Nenad Nakić, vozač citroena u kojem je bio Vladica, a koji je sletio s ceste i udario u zid vikendice, za smrt druga saznao je iz novina, dok njegova djevojka, teško povrijeđena Ivana Živković još ne zna da joj je momak mrtav, piše Blic.

Dvadesettrogodišnja Jelena Ružić, koja je prošla s lakim ozljedama, danas je puštena iz Aleksinačke bolnice. Četvero mladih vraćalo se sa svadbe zajedničkih prijatelja u Nišu, ali ih je na putu ka Aleksincu zadesila nesreća.

Brojna rodbina i prijatelji, koji su se okupili u Vladicinoj kući u aleksinačkom selu Prćilovica, uzalud su pokušavali utješe njegovu majku Snježanu.

"Ispratila sam ga na svadbu s djevojkom, a vraćaju mi ​​ga u sanduku. Bio je profesionalni vojnik, radio u Zaječaru, uskoro je trebao ići u mirovnu misiju u Španjolsku. Prije toga je planirao da se oženi, uvelike je sređivao kuću. E, sudbino, šta me snađe ", zapomagala je ožalošćena majka.

Miloš Milošević, Vladicin brat od tetke, također je bio gost na svadbi koja se tragično okončala.

"Naš zajednički prijatelj je pravio svadbu u Nišu pa smo svi bili tamo. Malo ranije smo krenuli kući, a Nenad, Vladica i njegova djevojka su išli iza nas. Nismo imali pojma da se dogodila nesreća, tek ujutro smo saznali da je stradao. Njegova djevojka još ne zna da je poginuo, a Nenad je maloprije doznao iz novina. Užasno se potresao, otišli su naši prijatelji kod njega u bolnicu da ga malo smire ", priča Milošević.

 Jelena Ružić je prošla samo s prijelomom palca, iako je bila na mjestu suvozača u vozilu koje je punom brzinom udarilo u zid vikendice.

"Ja nisam ni poznavala te momke i djevojku s kojima sam bila u automobilu. Upoznali smo se na svadbi a pošla sam s njima jer su mi ponudili prijevoz do Aleksinca. Kada smo krenuli iz Niša padao je krupan snijeg, vidljivost je bila iznimno loša. Na toj zavoju vozilo je počelo da šeta, lijevo, desno, shvatila sam da ćemo sletjeti s puta, ali posljednje čega se sjećam je udarac u bankinu. Ne znam koliko sam dugo bila u nesvijesti, ali kada sam se probudila osjetila sam jauke i plač. Uspjela sam nekako da se izvučem iz kola, kako ni sama ne znam, i da bosa izađem na put. Zaustavila sam jedno vozilo, ispostavilo se da je vozač Makedonac, on me je odvezao do hitne pomoći i obavijestio moje roditelje i policiju ", kaže Jelena.

Njezina majka Snežana ističe da je beskrajno zahvalna čovjeku koji joj je spasio kćerku.

"Znam samo da se zove Bora i da je iz Makedonije, a voljela bih da ga opet vidim i da mu se zahvalim što je priskočio u pomoć mom djetetu", kaže Jelenina majka.

Nenad Nakić i Ivana Živković od zadobijenih ozljeda oporavljaju se u niškoj bolnici. Vladica Novković biće sahranjen sutra na groblju u rodnom selu.