Tridesetogodišnjak iz BiH poginuo na gradilištu u Sloveniji

crna kronika, crna kronika, crna kronika, crna kronika, rađanje, porođaj, bolnica, crna kronika, crna kronika, Posušje, pokušaj samoubojstva, crna kronika, crna kronika, crna kronika, crna kronika, crna kronika, crna kronika, drežnica, prometna nesreća, Mostar, hitna pomoć, vrućina, crna kronika, crna kronika, hitna pomoć, Šibenik, crna kronika, crna kronika, crna kronika, rukometaš, smrt, smrt na terenu, pokušaj samoubojstva, Orašje, crna kronika, braća, Infarkt, italija, prometna nesreća, zadar, pogibija, Beograd, tragedija, crna kronika, Split, petarda, ozljeda, crna kronika, telefon, perverznjak, uhićenje, hitna pomoć, Split, tablete, maloljetnice, hitna pomoć, Mostar, rađanje, prometna nesreća, Mostar, Grabovica, crna kronika, crna kronika, crna kronika, Stolac, radnik, pogibija, stojan vrlić, mrtvac, Ilići, navijač, Hrvatska, frankfurt, pogibija, beba, smrt, šok, temperatura, sanski most, dječak, pogibija, prometna nesreća, Polog, prometna nesreća, Banja luka, crna kronika, em
Nesreća se dogodila tijekom vikenda, a stradali radnik je nakon što ga je udario kran davao znakove života i prevezen je u bolnicu u Mariboru.

Usprkos brzoj intervenciji liječnika on je nažalost nakon nekog vremena preminuo od posljedica teških ozljeda.

Kako su prenijeli mediji u Sloveniji točan uzrok ove tragedije i druge okolnosti nisu utvrđeni i priopćeni iz policije.

N.Z. je u poduzeće u kojem je stradao otišao da radi prije dva tjedna. Njegovi poznanici su ispričali da je otišao u Sloveniju da bi sebi zaradio za život.

Svi oni za njega su imali samo riječi hvale i svi će ga kako kažu pamtiti kao dobrog i veselog čovjeka. Ovo je samo još jedan u nizu tragičnih nesreća u inozemstvu u kojima su žrtve radnici iz BiH.

Otišao trbuhom za kruhom

Tijekom nedjelje brojni poznanici i prijatelji Nermina Zulića opraštali su se od njega na društvenim mrežama. Osim sućuti obitelji i izraza žalosti zbog smrti pojedini su komentarima krivili vlast što ljudi moraju da idu u inozemstvo da bi zaradili i prehranili obitelj.

- N. Z. je otišao u Sloveniju trbuhom za kruhom. Nažalost na gradilištu se dogodila nesreća i naš mladi sugrađanin je poginuo. Dragi naši političari, ratni profiteri, peče li vas savjest, jedan je od komentara.

Dnevni list