Teška prometna nesreća: Poginulo troje mladih, liječnici se bore za život 17-ogodišnjakinje

prometna nesreća, pogibija
Dvojica muškaraca poginula su na licu mjesta, au banjalučki Klinički centar u teškom stanju prevezene su dvije ženske osobe od kojih je jedna podlegla ozljedama tijekom transporta.

Na licu mjesta preminuo je Dejan Šušnjar / 29 / iz Nove Omarske kod Prijedora, a identitet drugog preminulog muškarca za sada nije poznat.

Tijekom transporta preminula je Bojana Dragić / 20 / iz Nove Orlovače kod Prijedora, a teško je povrijeđena MV / 17 / iz istog mjesta.

U Tužiteljstvu navode da su sva četiri osobe nalazila u automobilu "Bmw" koji je sletio s ceste noćas u 3.15 sati u mjestu Lamovita.

Dežurni ljekar Klinike za anesteziju i intenzivno liječenje Vojislav Vujanović rekao je da je u prijemnu hiruršku ambulantu rano jutros primljena djevojka koja nije davala znakove života i konstatirano je da je preminula tijekom transporta.

Druga djevojka odmah je upućena u Kliniku za anesteziju i intenzivno liječenje, gdje su joj konstatirane višestruke teške tjelesne ozljede, lom zdjelice, noge, kontuziju pluća i ozljedu glave.

"Djevojka je životno ugrožena, priključena na aparate za vještačko disanje i sve dalje prognoze su neizvjesne", rekao je Vujanović.

Dežurni tužitelj Okružnog tužiteljstva obavio je očevid na licu mjesta zajedno s ovlaštenim službenim osobama Policijske postaje za sigurnost prometa Prijedor.

Dežurni tužitelj naložio je obdukciju dva beživotna muška tijela, kao i istražne mjere i radnje, s ciljem utvrđivanja uzroka prometne nesreće.

Prema nezvaničnim informacijama, uzrok nesreće mogla bi biti neprilagođena brzina.

Izvor: Srna; foto: RTRS