Ovo je fatalna Dolores zbog koje je brat bajonetom usmrtio blizanca

. Ionako tragična priča postaje još teže shvatljiva kada se zna da su ubojstva među blizancima u svijetu iznimno rijetka, a u Hrvatskoj još nikada nisu zabilježena.

Vedran i Miroslav su bili braća blizanci - naočiti, društveni i uvijek nerazdvojni! A onda je baš u novogodišnjoj noći jedan brat dignuo ruku na drugoga! I sve to navodno zbog fatalne plavuše Dolores, inače ljubiteljice sado - mazo seansi! Susjedi su o braći Tomas uvijek imali dobro mišljenje. Bili su samozatajni mladići i po ničemu se nije dalo zaključiti kakve su se perverzije događale unutar njihova četiri zida.

Dolores je pokojnog Vedrana upoznala prije osam godina, a prije dvije godine njihovo je prijateljstvo preraslo u ljubav! Plavuša se prije navodno bavila prostitucijom. Bila je sado mazo domina, a iza sebe ima i propali brak. Na Facebooku se predstavljala kao udovica.

"Saznao sam od susjeda da je Dolores s Vedranom tu već bila nekoliko mjeseci. A da je Miroslav, osumnjičen za ubojstvo, bio negdje drugdje sa svojom djevojkom", kaže susjed Branko Stipković.

Parovi su se poslije itekako dobro zbližili. Jer, Dolores je policiji navodno priznala da su upražnjavali seks u četvero. Njihove su orgije braća snimala, a policija je navodno zaplijenila računalo.

Posljednjih mjeseci Miroslav je postao agresivan i pretjerivao u alkoholu i drogama. Ilegalno je nabavio pištolj koji je uvijek nosio sa sobom. Na Staru godinu su navodno večerali krvavice i prepustili se slavlju. Sve je kulminiralo svađom blizanaca.

Miroslav je Vedrana ubo bajunetom u srce. Nastala je panika. Dolores je navodno pucala kako bi ubojicu natjerala da pozove Hitnu pomoć. Ali, za Vedrana je već bilo kasno.

Ubojstva između blizanaca iznimno su rijetka, jer oni su u najvećem broju slučajeva međusobno puno povezaniji od ostale braće.

Miroslav je navodno na saslušanju kod tužitelja porekao djelo. Određen mu je jednomjesečni pritvor. Dolores je puštena nakon što je u policiji u svojstvu svjedoka progovorila o svim bizarnim detaljima krvave novogodišnje noći na Trešnjevci.
Autor: RTL