Mrtvog muškarca našli u šahtu, a tijelo žene u stanu

pljačka banke, pljačka, lopovi, Kredo banka, crna kronika, Branka Pavošević, Ivo Sanader, uskok, crna kronika, imigranti, crna kronika, crna kronika, crna kronika, crna kronika, droga, droga, heroin, uhićenje, Split, crna kronika, Metković, Ploče, krađe, crna kronika, studentica, Split, silovanje, policija, uhićenje policajca, fotografije, crna kronika, ubojstvo, Zagreb, tragedija, KB Dubrava, supružnici, pokušaj ubojstva, Divljanje supružnika, teško objašnjivi incident, dobitnika zlatne medalje za proizvodnju meda, vozačica, U prometnoj nesreći, lakše ozlijeđen, prometna nesreća, poginuo vozač, Opća bolnica u Karlovcu, na državnoj cesti D 1, Božo Petrov, Metković, gradonačelnik Metkovića, Policijski presretač, na autocesti A4, Mobilni tim prometne policije, silovanje, konobar, Hvar, crna kronika, knin, drama, Policijski dužnosnici, teška prometna nesreća, pogibija, napadač, navijači, Policijski dužnosnici, pomoć, bijelo roblje, Hrvatska zemlja, pokušaj ubojstva, Policijski
...u Osijeku. U Divaltovoj ulici tijelo 82-godišnjaka pronađeno je u šahtu u njegovu dvorištu, a u stanu u Strossmayerovoj ulici pronađeno je tijelo 66-godišnjakinje, javlja Glas Slavonije.

Osječki profesionalni vatrogasci dobili su dojavu u subotu u 14.55 da je osoba u Divaltovoj ulici upala u šaht te je šest vatrogasaca pojurilo u pomoć. Došavši na mjesto događaja, utvrdili su da je osoba preminula, pa, kako bi se obavio policijski očevid, osobu nisu izvlačili.

- Očevidom je utvrđeno da je 82-godišnjak u petak htio zatvoriti vodu u šahtu, kada je preminuo. Mrtvozornik je utvrdio da je preminuo prirodnom smrću - doznaje se iz Policijske uprave osječko-baranjske.

U nedjelju u 17.38 operativno dežurstvo JPVP Grada Osijeka dobilo je dojavu da se vlasnica stana u Strossmayerovoj ulici ne javlja te da je potrebno otvoriti vrata njezina stana.

- S dolaskom na mjesto intervencije, u 17.49, u nazočnosti policijskih službenika, specijalnim alatom za otvaranje vrata otvorili smo vrata stana. U stanu smo pronašli preminulu osobu - doznajemo iz Javne profesionalne vatrogasne postrojbe Osijek. U intervenciji su sudjelovala četiri profesionalna vatrogasca, koja su na teren izišla s jednim vozilom.

Ovo su samo neki od tužnih primjera da su Osječani život skončali u samoći. Velik broj mladih otišao je u potrazi za boljim životom u inozemstvo, a drugi se bore sa svakodnevicom pa rijetko posjećuju najstarije članove obitelji, koji sve češće umiru sami./HMS/