Kći Emira Hadžihafizbegovića: Žao nam je što je poginula žena, bio je to nesretni slučaj

14.10.2014

Kći Emira Hadžihafizbegovića izjavila je za Dnevni Avaz da njen otac nije zadobio teže ozlijede u prometnoj nesreći koja se dogodila sinoć na autocesti A3, a u kojem je jedna žena i poginula.

Slavni glumac nalazi se u Novoj Gradiški na operaciji ruke. Naime, zadobio je ozbiljniji prijelom desne nadlaktice i napuknuće lumbalnog pršljena. - Razgovarala sam s mamom u vezi ozljede kralježnice i rekla mi je da će sve biti u redu. Hvala Bogu pokretan je i već sutra ili prekosutra bit će prebačen u Zagreb, istaknula je Amra. Rekla je i da je glumac u stanju šoka nakon svega što se dogodilo te je zatražio da uz njega budu samo članovi obitelji.

- Žao nam je što je u toj nesreći poginula žena. Bio je nesretan slučaj, vjerujem da će to dokazati i policijski izvještaj. Nije vidio dok je vozio, mislio je da su dvije trake otvorene. On nikad nikog ne bi povrijedio. Povrede koje je zadobio lakše će prebroditi, ima visok prag tolerancije boli, ali znam da će na njega teže utjecati činjenica da je žena umrla. Iako imamo podršku prijatelja, obitelji, medija, teško se nositi s činjenicom da je netko umro u toj prometnoj nesreći. Teško je i trebat će nam vremena da se oporavimo, zaključila je Amra.

AVAZ

loading...