Kamiondžija koji je povezao nestalu Antoniju, u BiH osumnjičen za silovanje

nestanak-antonije-bilic
Njegova obitelj živi u Srbiji. Osumnjičeni se već nekoliko dana nije javio u tvrtku u kojoj radi. Policija je danas pregledala njegovu kuću u Bilišanima kod Drniša. Nakon forenzičke pretrage spornog kamiona nađene su ženske vlasi, ali se još treba utvrditi pripadaju li nestaloj djevojci. Pretraga područja oko čikolskog mosta trajat će cijelu noć, a sutra počinje potraga oko Bilišana u kojoj će sudjelovati 300 policajaca.

Policija je sinoć kod čvora Sveti Rok zaustavila sumnjivi kamion. Gotovo cijeli dan forenzičari su uzimali dokaze koji bi potvrdili da je u tom istom kamionu bila Antonija. Nakon dovršetka, kamion je prepraćen u gospićku policijsku upravu.

Glasnogovornica šibenske policije nije željela komentirati špekulacije da policija traži drugog vozača koji je u vrijeme nestanka djevojke vozio zadržani kamion.

Kamion je zagrebačkih registracijskih oznaka, plave kabine i sive cerade. Policija više ne zaustavlja samo vozače koji liče fotorobotu i voze kamion s bijelom kabinom i plavom ceradom u kakav se, prema svjedočenju očevidaca, ukrcala Antonija. Potraga je proširena i na ostale kamione ako za volanom sjedi osoba koja sliči fotorobotu.

Dosad je ispitano više od 400 osoba, no nijedna se zasad ne povezuje s Antonijinim nestankom. Policija za sada nema ni novih tragova.

Podsjetimo, ministar unutarnjih poslova Tomislav Karamarko jučer je u Šibeniku rekao da za nestalom 17-godišnjom Drnišankom Antonijom Bilić traga 1200 policajaca koji češljaju teren na području Šibensko-kninske, Zadarske, Splitsko-dalmatinske i Ličko-senjske županije.

Antonija Bilić je 7. lipnja ujutro na mostu preko Čikole u Drnišu stopirala i ušla u kamion. Od tada joj se izgubio svaki trag.