Kako je žena za volanom BMW-a u motoru sakrila automatsku pušku

žena, automatska puška

Službenici Granične policije Bijeljina, jučer su otkrili automatsku pušku M-70 i dva okvira tijekom kontrole BMW-a, registracijske oznake Republike Italije, na Međunarodnom graničnom prijelazu Rača.

Vozilom je upravljala S. R. (1962), državljanka BiH. Prema naredbi tužitelja Tužiteljstva BiH, zbog postojanja osnova sumnje da je počinila krivično djelo „neovlašten promet oružjem i vojnom opremom“, protiv S. R. ovoj instituciji bit će dostavljen izvještaj. Puška i okviri, koji su bili skriveni u platnu ispod poklopca motora, privremeno su oduzeti.

Između ostalog, službenici PGP-a Gradiška danas su lišili slobode J. G. (1991.), državljanku BiH i Republike Hrvatske.

- Graničnim provjerama utvrđeno je da je potražuje Osnovni sud u Banjoj Luci zbog kaznenog djela „pronevjera“. Kontrolirana je na ulasku u BiH na prijelazu Gradiška i predana službenicima Okružnog centra Sudske policije Banja Luka- saopćili su iz Granične policije BiH.

U Međunarodnoj aerodromu Sarajevo, prije dva leta, točnije 28.listopada na letu iz Kölna, pripadnici GPBiH lišili su slobode I. K. (1962.), nakon što je graničnim provjerama utvrđeno da je za njim Interpol Zagreb raspisao tjeralicu zbog kaznenog djela „zločin protiv porodice/otmica“. A dan ranije tijekom ulaska u BiH na prijelazu Orašje, lišen je slobode R. V. (1978.). Utvrđeno je da ga potražuje Osnovni sud u Vlasenici radi izdržavanja kazne zatvora, prenosi Avaz.