Da li komentar na hercegovačkom portalu otkriva tko je ubojica Lane Bijedić?

lana bijedić, lana bijedić, lana bijedić, ubojstvo, istraga, josip aničić, ubojstvo, lana bijedić, komentar, ubojstvo, lana bijedić, lana bijedić, ubojstvo, lana bijedić, Radivoj Krulj, molitva, K. Perić

Nepoznata osoba pod pseudonimom "Vidoviti Milan" ostavila je na tekstu objavljenom glede Lanina ubojstva na jednom hercegovačkom portalu ovaj komentar. Iznosi detalje i ostavlja poruku policiji: 

"Za policiju: ubica je temne kose, dobro krupan, Zivi u blizini. Poznavao zrtvu povrsno, htjeo kontakt s njom na planu na kojem ona nije htjela a imala momka/simpatiju. Ubica i ranije pratio zrtvu i moze biti da je to rekla majci da je netko prati. Tog dana on je nju zapratio od autobusne stanice, gdje su je prve kamere snimile, tu se može vidjeti ubica ali ne u autu nego pjeske. On je za njom isao pjeske i zato se osvrtala jer ga je vidjela. On nije imao namjeru da je ubije al eto dobio je fix ideju da je uprati vjerovatno da joj se pokusa udvarati/ pricati s njom. Svjedoci pogotovo ribar je njega vidio ili dan ili dan poslije ubistva kad je dosao tu da uzme to sto mu je ispalo iz dzepa na mjestu zlocina, ili je bio novcanik ili upaljac. Uzeo je policiji dokaz ispred nosa. Opet ispitajte ribara koga je sve vidio a ne jel vidio sta cudno jer ga ribar vjerovatno poznaje i ne vidi nista cudno u tome da je ubica prosao tuda jer zivi u blizini. Pitajte opet tu stariju zenu osim Lane da li je vidjela jos nekoga da hoda Tim putem... Da nastavim zrtva je vjerovatno krenula jer je htjela jednostavno da bude sama, bila je tuzna zbog momka ali to policija ce da vidi u njenim zapisima. Taj momak nema nikakve veze sa ubistvom. Da nastavim .. Ubica je ubrzo i stigao Lanu. Kako se on njoj pokusao upucavati to on najbolje zna a i zna da se zrtvi nije svidio njegov prilaz i povrjedila ga je... bukvalno da je covjek pobjesnio i tu je nasljedila svadja i tuca. Njih dvoje su se bukvalno tukli. U tom trenutku on je nju htjeo zadaviti i pokusavao je. Kad je izgubila svijest bacio ubacio je u Rijeku al to vec znamo. Ono sto ne znamo je da je ubica parkirao auto negdje drugo i pjeske isao za njom. Ima ga na kamerama od autobusne stanice sve kamere ponovno pregledati. Svjedoke opet ispitati. Nazalost pretraga dokaza bila prekinuta i tu su i nestali dokazi. Trece da ste imali pse koji su istrenirani lako bi mogli doci do ubice jer odjeca na zrtvi je ostavljala mirisne tragove i oko mjesta ubistva. Ubica je od ranije poznat policiji, agresivan a da tuce zenske nije mu prvi put. Sretno u istrazi. "