Žuti meteoalarm za Hercegovinu: Do 50 litara kiše po kvadratu, a udari vjetra do 60 km/h

stanje na putevima, stanje na prometnicama, stanje na cestama, AMS BIH, stanje na prometnicama, stanje na cestama, stanje na putevima, AMS BIH, stanje na putevima, stanje na prometnicama, stanje na cestama, AMS BIH, stanje na putevima, stanje na prometnicama, stanje na cestama, AMS BIH, stanje na putevima, stanje na prometnicama, stanje na cestama, AMS BIH, stanje na prometnicama, stanje na cestama, stanje na putevima, AMS BIH, kiša, vremenska prognoza, vremenska prognoza, stanje na putevima, stanje na prometnicama, stanje na cestama, AMSBIH
Pri tome područja koje pogodi nevrijeme trebaju očekivati obilne pljuskove, prolazno vrlo jak vjetar, jaku grmljavinu i lokalnu pojavu grada. Ponegdje su moguće kratkotrajne lokalne bujične poplave. Uz ovu promjenu doći će do osjetnog pada temperatura za više od 10°C. Očekuje se jaka i na udare olujna bura, osobito na Jadranu.

Kišovito i hladno očekuje se sve do 10. rujna, kad bi ponovno trebalo ugrijati. Potom razdoblje suhog i stabilnog vremena trebalo bi potrajati do početka listopada, što bi bilo idealno za berbu grožđa.

Brotnjo.info