U južnim dijelovima zemlje je suho - 22.09.2017

auto cesta
Magla mjestimice smanjuje vidljivost na dionicama cesta uz riječne tokove i u kotlinama.

Dionicama cesta koje prolaze usjecima upozoravamo na moguće odrone kamenja i zemlje na kolnik.

Vozačima savjetujemo da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama, te da održavaju sigurnosni razmak između vozila.

Na dionicama cesta gdje su u tijeku radovi prometuje se sporije, pa vozače molimo za oprezniju vožnju i poštivanje privremene regulacije prometa.
__________________________________________
Zbog radova na autocesti E-661 Banja Luka - Gradiška, za sav promet zatvorena je petlja „Mahovljani". Vozačima preporučujemo korištenje petlje Aleksandrovac ili M-16.

Zbog radova obustavljen je promet na M-5 Sarajevo - Pale (u tunelu Kalovita Brda). Vozila se preusmjeravaju na obilaznicu u neposrednoj blizini.

Zbog izvanrednog prijevoza tereta velikih dimenzija, mogući su povremeni zastoji na dionici GP Kamensko - Karlov Han - Mesihovina (Vidikovac), ponedjeljkom, srijedom i petkom u vremenu od 10:00 do 12:00 sati, i utorkom i četvrtkom od 10:00 do 12:00 sati i od 13:00 do 14:00 sati.

Na dionici M-18 Brod na Drini - Šćepan Polje (granica BiH/CG), zabranjen je promet za sva vozila čija ukupna masa prelazi 16 tona.

Sporije odvijanje prometa zbog radova očekivati je na:
- M-4 Simin Han - Donje Caparde,
- M-6.1 Prolaz kroz Mostar, Široki Brijeg (Obilaznica),
- M-17 Donji Hadžići (Mrđanović polje),
- M-18 Stupari - Kladanj.

Zbog radova na razminiranju terena u blizini prometnice mogući su povremeni zastoji tijekom
dana na:
- M-14.1 Brod - Odžak,
- M-19.3 Rogatica - Ustiprača (u mjestu Dub).

Zbog izvođenja radova u Mostaru, obustavljen je promet u ulici Mostarskog Bataljona (na dionici most Musala - raskrižje ulica Adema Buća i Alekse Šantića.
______________________________________________
Na graničnim prijelazima nema dužih zadržavanja.

Zbog izvođenja radova u Republici Hrvatskoj na graničnom prijelazu Stara Gradiška, u narednih mjesec dana promet će se odvijati usporeno.

Granični prijelazi za pogranični promet Imotica - Duži i Slano - Orahov Do, između Republike Hrvatske i Bosne i Hercegovine privremeno su prekategorizirani u granične prijelaze za međunarodni promet putnika.