Matematički genije Inzko: Tri milijuna ljudi 12. listopada ima bonnske ovlasti

Valentin Inzko, BIH, Valentin Inzko, pregovori, Valentin Inzko, Politika, Valentin Inzko, Valentin Inzko, Milorad Dodik, Valentin Inzko, Milorad Dodik, SNSD, Valentin Inzko, sip, sunspenzija, Valentin Inzko, muslimani, Valentin Inzko, SDP BIH, SDA BIH, NS radom za boljitak, HSP BIH, Valentin Inzko, Valentin Inzko, Srebrenica, Valentin Inzko, Valentin Inzko, HDZ BiH, SNSD, visoki predstavnik, Valentin Inzko, OHR, Valentin Inzko, Bugojno, dževad mlaćo, Valentin Inzko, izbori, Troplet, Valentin Inzko, pismo, Valentin Inzko, HRS, Valentin Inzko, Hrvatska republikanska stranka, Valentin Inzko, Valentin Inzko, Njemačka, Christian Schmidt, Valentin Inzko, Milorad Dodik, negiranje genocida, Valentin Inzko, OHR, vijesti
Arhiva
"Tri milijuna birača ima bonnske ovlasti da 12. listopada o svojoj sudbini sami odlučuju", rekao je Inzko novinarima u Prijedoru. Istaknuo je kako nitko ne želi da netko drugi odlučuje o njegovoj sudbini i da svatko mora o svojoj sudbini odlučivati sam (op. ur. Autorprethodne rečenice uskratio je to pravo hrvatskom narodu u BiH nakon prošlih Općih izbora).

"Kasnije se žale, politika je takva i onakva, ali ako ne ideš na izbore, onda znači da o tvojoj sudbini odlučuju drugi", poručio je Inzko.

Naveo je da za opće izbore 12. listopada ima 7.700 kandidata, da ima "lijevih i desnih, novih i starih".

"Može se potpuno lijepo pogledati što je posljednje četiri godine bilo, što su kandidati obećali. Ako su ispunili, evo, glasajte opet za njih, ako nisu ispunili, to je druga priča", dodao je Inzko.

Ocijenio je kako ima i kandidata koji obećavaju za budućnost i da je na biračima da ocijene da li su realistični i vjerodostojni planovi.
"Birači imaju mogućnost da biraju i važno je da biraju svoju i neku bolju budućnost", zaključio je Inzko.

SRNA