FOTO  Hrvatski član Predsjedništva BiH i predsjednik HDZ-a BiH dr. Dragan Čović posjetio Čitluk i Čapljinu

Čitluk, Čapljina, dr. Dragan Čović
Predsjednik HDZ-a BiH i hrvatski član Predsjedništva BiH dr. Dragan Čović boravio je danas u radnom posjetu Općinskom odboru HDZ-a BiH Čitluk.
Predsjednika Čovića dočekao je predsjednik Općinskog odbora HDZ BiH i načelnik općine Čitluk Marin Radišić, sastanku su nazočili i članovi Općinskog odbora HDZ-a BiH Čitluk, vijećnici Općinskog vijeća Čitluk te dužnosnici HDZ-a BiH sa svih razina vlasti iz Čitluka.
Predsjednik OO HDZ-a BiH i načelnik općine Čitluk Marin Radišić, upoznao je predsjednika Čovića o aktualnim prilikama i aktivnostima koje se provode na području općine Čitluk, s kratkim osvrtom i na protekle lokalne izbore.
Na sastanku je istaknuta potpora projektima važnim za općinu Čitluk koji se provode ili su planirani, prije svega infrastrukturnim projektima, gospodarskim, kulturnim, sportskim.
Razgovarano je i o imenovanju sudaca u općinski sud u Čitluku, o žurnoj rekonstrukciji ceste Mostar - Čitluk koja je nedavno prekategorizirana u magistralni pravac, sigurnosnoj situaciji u općini te turističkoj boravišnoj pristojbi.
Predsjednik Čović osvrnuo se na rad općinskog odbora, čestitao uvjerljivu pobjedu na lokalnim izborima te podržao planirane projekte vezane za Čitluk. Posebno je naglasio kako općina Čitluk može računati na podršku većih razina vlasti koji će joj pomoći u daljnjem razvoju i implementaciji predviđenih projekata, ukoliko bude inicijative sa lokalne razine.
Predsjednik HDZ-a BiH BiH i hrvatski član Predsjedništva BiH dr. Dragan Čović upoznao je sudionike sastanka i o aktualnoj političkoj situaciji te nastojanjima koja se provode kako bi se ostvarila institucijalna jednakopravnost hrvatskog naroda sa ostala dva naroda u BiH.

 

Predsjednik HDZ-a BiH dr. Dragan Čović posjetio Čapljinu

Predsjednik HDZ-a BiH i hrvatski član Predsjedništva BiH dr. Dragan Čović posjetio je danas Općinski odbor HDZ-a BiH Čapljina.
Na održanom sastanku u Čapljini, predsjednik OO HDZ-a BiH i načelnik općine Čapljina dr. Smiljan Vidić sa članovima Općinskog odbora i stranačkim dužnosnicima iz Čapljine, upoznao je predsjednika Čovića sa aktivnostima i projektima na području općine Čapljina, te se osvrnuo i na protekle lokalne izbore.
Na sastanku je iskazano zadovoljstvo urađenim poslom i izbornim rezultatima HDZ-a BiH u Čapljini.
Predsjednik Čović je čestitao na izbornom rezultatu, aktivnostima i naporima koji su iskazani kako bi stranka osvojila apsolutnu većinu u Općinskom vijeću, naglasio je da je takav rezultat plod dobrog rada na terenu što su stanovnici Čapljine prepoznali i potvrdili na izborima.
Na sastanku se razgovaralo i o aktualnim infrastrukturnim projektima na području općine Čapljina, domaćini su se u svojim izlaganjima dotaknuli nekih aktualnih projekata i eventualnih problema, vezanih uz gospodarstvo, probleme branitelja i infrastrukture.
Razgovarano je i o budućim planovima i projektima vezanim uz gospodarstvo i razvojne projekte, za koje je dr. Čović dao punu potporu, te je naglasio da općina Čapljina može računati na sve političke i gospodarske instrumente većih razina vlasti koji će joj pomoći u daljnjem razvoju i pozitivnom kreiranju općine Čapljina.
Predsjednik HDZ-a BiH BiH i hrvatski član Predsjedništva BiH dr. Dragan Čović upoznao je sudionike sastanka i o aktualnoj političkoj situaciji te nastojanjima koja se provode kako bi se ostvarila institucijalna jednakopravnost hrvatskog naroda sa ostala dva naroda u BiH.