Federalni ministar Salmir Kaplan psovao majku ratnom vojnom invalidu

samir kaplan, psovke, blagaj, samir kaplan, Dobar loš zao emisija, Mario Vrankić
...pravo lice federalnog ministra kulture i sporta Salmira Kaplana, koji mu je, tvrdi on, opsovao majku, i to pred desetak ljudi!

"Na igralištu Osnovne škole "Blagaj", gdje se održava ova manifestacija, uoči početka programa stajao sam zajedno s vijećnicima Gradskog vijeća Ibrahimom Husnićem i Ćazimom Lulićem, predsjednikom Gradskog sindikata Emirom Topuzom i još nekoliko prijatelja kada je naišao ministar Kaplan. Pozdravili smo se i tijekom razgovora upitao sam ga zbog čega mi nije prebacio 5.000 KM koje mi je bio obećao za organiziranje Memorijalnog turnira u Vranjevićima. Istina, rekao sam mu da me bacio na glavu i da laže ljude, jer ta mi je sredstva bio obećao te sam za njih i aplicirao putem Udruženja.

Nažalost, isfolirao me, i to sam mu rekao. Ali, on mi je doslovno rekao: "J.... ti mater, neću ti ih nikad dati." Čak je htio nasrnuti na mene, ali su se između nas ispriječila dvojica mladića koja su osiguravala događaj, nakon čega je rekao: "Hoćeš li da naredim da te izbace odavde" - ispričao nam je jučer Gološ.

Ogorčen zbog ponašanja ministra, Gološ je Kaplana obavijestio i SMS-om da će ono što se dogodilo ispričati za "Avaz", na šta mu je ministar drsko odgovorio nazvavši ga "osuđenim ubicom i osobom koja dana nije provela u Armiji BiH".

"On je bio dijete kada sam ja bio sudionik formiranja naše stranke. U ratu sam izgubio nogu, i to je visoka amputacija u pitanju. Stid me što se ovakve stvari događaju, kada vidim kakvi nas ljudi predstavljaju u ministarstvima, dok onih koji su zaslužni nema nigdje - ističe Gološ.

Iako policiju nije obavijestio, Gološ će na Kaplanovo ponašanje reagirati u Centrali SDA, a poslati će, kako kaže, i pismo predsjedniku Sulejmanu Tihiću.

Dnevni avaz