Telemach upozorava na lažnu nagradnu igru koja kruži internetom

Telemach upozorava na lažnu nagradnu igru koja kruži internetom

Tvrtka Telemach obavještava građane da se na društvenim mrežama proteklih dana pojavila lažna nagradna igra koja zlouporabljava ime tvrtke Telemach.

"S tim u vezi obavještavamo korisnike, kao i sve građane BiH, da trenutno Telemach ne organizira nagradnu igra u okviru koje se poklanjaju vrijedne nagrade Samsung Galaxy S10, Apple Iphone XS ili Samsung Galaxy S9, kao što se navodi u lažnim nagradnim igrama", priopćeno iz Telemacha.

''Lažne internetske obavijesti u kojima se pošiljatelj predstavlja kao organizator nagradne igre u ime tvrtke Telemach, traži prethodno osobne podatke neophodne za dobivanje nagrada.

Pozivamo korisnike Telemach usluga kao i građane BiH na oprez, jer ovakve poruke mogu sadržati poveznice za zlonamjerne poveznice ili datoteke.

Za primanje ovakvih lažnih obavijesti o kompaniji Telemach potrebno je prijaviti službi za odnose s korisnicima na [email protected], dok će Telemach o naprijed navedenom u što kraćem roku izvjestiti nadležne organe s ciljem pronalaska i sankcioniranja odgovornih'', priopćeno je, prenosi N1.