Voditeljica usred programa uživo saznala strašnu vijest koja joj je promijenila život

voditeljica, strašna vijest

Ali Mayer (41), novinarka TV postaje KFOR iz Oklahome, trebala je odraditi još jedno od brojnih uključenja uživo u program svoje TV kuće, a nekoliko minuta kasnije život joj se potpuno promijenio.

Javljala se iz lokalnice bolnice iz koje je izvještavala o važnosti mamografije. No, uspostavilo se da ima rak dojke. Voditeljica nije gasila kameru, nego je s gledateljima podijelila prvotni šok nakon dijagnoze.

- Dakle, nadala sam se rutinskoj mamografiji, ali evo kako je prošlo. Bila sam uvjerena da se neće dogoditi ništa posebno, međutim...Imam rak dojke. Imam gomilu pitanja na koje još uvijek nemam odgovor. Idući tjedan idem na magnetnu rezonancu kako bi se rezultati potvrdili i kako bismo znali više o tumoru s kojim se borim - rekla je kroz suze u kameru.

Ali je dodala i kako je dijagnoza za nju bila neočekivana i šokantna. Dodala je kako je njena dijagnoza zasigurno podigla svijest o raku dojke. Liječnicu su joj rekli kako boluje od neinvanzivnog duktalnog karcinoma u desnoj dojci. Srećom, postotak preživljavanja je visok, a liječnici su joj morali odstraniti dojku, prenosi Večernji.hr.

https://www.youtube.com/watch?v=uG1KptO7hZE